Başkan Bulutlar,´Halka hizmette ayrım yapmıyoruz´

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yıldızkent Müftü Solakzade Mahallesi´ni ziyaret ederek, Halk Meclisi toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Bulutlar,´Halka hizmette ayrım yapmıyoruz´

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yıldızkent Müftü Solakzade Mahallesi´ni ziyaret ederek, Halk Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. 
Yıldızkent Yıldız Cami Taziye evinde düzenlenen toplantıya Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarı, Belediye Birim Amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Bulutlar, ?Hizmette Ayrımcılık olmaz diyerek Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açık? dedi.
Vatandaşlarla istişare şeklinde geçen toplantıda Yıldızkent Bölgesine, Müftü Solakzade Mahallesi´nde belediye tarafından yapılan yatırımları anlatan Başkan Bulutlar, vatandaşların isteklerini ve önerilerini dinledi. Tüm Palandöken Halkının ayağına giderek sorunlarını yakından dinleyeceğini bir kere daha ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkan Yardımcılarını, Belediye birim müdürlerini yanında götürerek sorunları yakından dinledi ve çözüm için ne gerekiyorsa yapılması konusunda direktif verdi. Halk Meclisi toplantılarına çok büyük önem verdiğinin altını çizen Başkan Bulutlar, Palandöken İlçesinin en hızlı gelişen ilçelerden biri haline geldiğini vurgulayarak geliştikçe, büyüdükçe ihtiyaçlarımızda ona göre artıyor. Palandöken Belediyesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Beni siz seçtiniz ve size hizmet etmek benim görevim, o yüzdende ayağınıza gelerek sorunlarınızı tüm ekibimizle dinlemek için burada toplandık. Hizmet yaparken oy verenler ve vermeyenler diye asla ayrım yapmadık ve siyaset hayatımda bu tip ayrım yapanlarında hep karşısında oldum. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık ve Belediyemize gelerek sorunlarınızı yasalar çerçevesinde çözüme kavuşturmak için elimden geleni yaparım.´´ dedi.
Müftü Solakzade Mahallesi sakinleri Başkan Bulutlara yaptığı yatırımlardan ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli