Başbakan´dan hodri meydan: Evet çıkınca defteriniz dürülecek!

Başbakan Binali Yıldırım, Artvin mitinginde terör örgütlerine seslenerek "Ne yaparsanız yapın ´Evet´ çıkacak sizinde defterini dürülecek" dedi.

Başbakan´dan hodri meydan: Evet çıkınca defteriniz dürülecek!

 

 

Başbakan Yıldırım, Artvin mitinginde terör örgütlerine seslenerek "Ne yaparsanız yapın ´Evet´ çıkacak sizinde defterini dürülecek" dedi.

İşte o konuşmadan satır başları:

"26 havalimanımız vardı 56´ya çıkardık. Yetmedi hızlı tren hayalini gerçeğe dönüştürdük. Yetmedi Avrasya Tüneliyle denizin altından arabaları geçirdik. Biz Fatih´in torunlarıyız. Fatih, gemileri karadan Haliç´e indirdi onun torunları Recep Tayyip Erdoğan, trenleri denizin altından geçirdik. Size de bize de yakışan bu olur.

GENÇLERE MİLLETVEKİLLİĞİNİ ÇOK GÖRÜYOR

Kılıçdaroğlu diyor ki 18 yaşında milletvekili olur mu? Nasıl İstanbul fethediliyor da gençlerimize milletvekilliği çok görüyorsun? Beğenmediğin gençler Çanakkale´de 7 düvele ´Dur´ dediler, 15 Temmuz´da şehadet şerbetini içti. Sen ister milletvekilliğine layık gör ister görme. Bu güzel vatanı emanet edeceğimiz gençlere sonuna kadar güveniyoruz.

ARTIK ÇOK PARÇALI İKTİDARA GEREK YOK

AK Parti olarak 14 sene boyunca hem memleketin ihtiyacı olan işleri yaptık, hem de onlardan onlardan kalan borçları ödedik. 638 milyar lira ödedik.Türkiye´de sürekli istikrar, güçlü Türkiye için 18 maddelik bu değişiklikleri getiriyoruz. Artık çok parçalı iktidara lüzum yok.Yetki de sizde güven oyu da sizde, sizin seçtiğiniz hizmet edecek. Hiçbir hareket Türkiye´ye istikamet veremeyecek.

ASIL TEK ADAMLIK CHP´DE VAR

Terör örgütleri bakın ne diyor. Terör örgütü PKK, hayır çıkması için gece gündüz çalışın diyor. FETO´da kol kola girmişler, baş başa vermişler, hayır çıkması için gece gündüz çalışıyorlar. Ne yaparsanız yapın ´Evet´ çıkacak sizinde defterini dürülecek.

Tek adam olacak ama patron yine millet olacak, seçim olan yerde diktatörlük olmaz. Diyorlar ki bu iş Tayyip Erdoğan için yapılıyor. Bu sistem Tayyip Erdoğan için değil, er doğan için, her doğan içindir. Tek adamlık asıl CHP´de var. Defalarca seçim kaybedip koltuğu bırakmıyorsa.Rejim 1923´te Cumhuriyet olarak belirlendi. Rejim değişikliği gibi bir durum söz konusu değil.

KILIÇDAROĞLU´NA DÜŞEN ´EVET´ DEMEK

Bir de ne diyorlar Cumhurbaşkanı canı sıkılırsa meclisi fes edecek. Külliyen yalan. Bu gelen sistemde meclisi fes etme diye bir şey yok. Kılıçdaroğlu diyor ki, Cumhurbaşkanı ile Başbakan anlaşamazsa ne olacak. Adam okumamış. Biz de diyoruz ki böyle bir sıkıntı olduğu için bunları birleştiriyoruz. Başbakan yok, Cumhurbaşkanı var yardımcıları var. Adam okumamış. Şimdi Kılıçdaroğlu´na düşen kararını değiştirip ´Evet´ demesidir. Ondan beklenen de budur. Geçen sefer sandığı bulamadı oy da kullanamadı doğru."

YENİAKİT


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli