Bahçeli Erdoğan´la baş başa gizli görüşme yaptı iddiası!

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, Devlet Bahçeli, Bayramın ikinci günü özel bir evde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile baş başa bir görüşme yaptı" iddiasında bulundu.

Bahçeli Erdoğan´la baş başa gizli görüşme yaptı iddiası!

 

MHP´nin 1 Kasım seçim yenilgisi siyasi gündemdeki yerini koruyor. Pazar gecesi Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin istifa edeceği yönündeki söylentiler çok geçmeden yalanlanmış; bir süre sonra da Bahçeli´nin ?topyekun görev başındayız? sözleriyle istifayı gündem dışına çıkardığı yazılı açıklaması gelmişti. 

Ancak MHP ve Bahçeli üzerindeki tartışmalar hemen durulacak gibi görünmüyor. Yeniçağ gazetesinde bu tartışmaları hararetlendirebilecek bir iddia yer aldı bugün. Milliyetçi çevrelereyakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesinin Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, bugünkü köşesinde,?Devlet Bahçeli, Bayramın ikinci günü özel bir evde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile baş başa bir görüşme yaptı? iddiasında bulundu. 

Takan´ın bugünkü Yeniçağ gazetesinde yer alan ?Doktor Devlet Bahçeli başarılıdır!..? başlıklı yazısının konuyla ilgili bölümü şöyle: 

Kurban Bayramı tatil rehavetindeydik. Uzun tatil bitti yine sıcak kulislere döndük. Ankara´da derin kulislere hâkim olan çok sağlam ve güvenilir bir kaynaktan şu haberi aldım; "Devlet Bahçeli, Bayramın ikinci günü özel bir evde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile baş başa bir görüşme yaptı." Çok az sayıda kişinin bildiği bu sır görüşme iddiasını, bu tip bilgilerinden emin olduğum başka bir kaynağa sordum. Teyit aldım. Hadi bir sır daha vereyim; Bu son kaynak bana, hiç kimsenin aklından dahi geçmediği günlerde Ekmeleddin İhsanoğlu´nun CHP üzerinden Cumhurbaşkanlığı için ortak aday gösterileceği, daha sonra da MHP´den mebus olacağını söyleyen isimdi. 

"Peki neden yazmadın" diye haklı olarak soracaksınız. Hatırlarsanız; YENİÇAĞ olarak "Seçmen Liderlere Soruyor" seçim araştırması yapmıştık. Doktor Devlet Bahçeli´den de soruları iletmek için randevu istemiştim. Diğer liderlere sorularınızı iletirken yaptığım gibi Devlet Bahçeli ile güncel söyleşi yapıp haberleştirmeyi planlıyordum. 

Eğer gerçekleşseydi o görüşmede kendisine duyduklarımı sorup haberleştirecektim. Ama olmadı. 1 Kasım´a 2-3 gün kalana kadar randevu talebimde ısrar ettim. Fakat özel kalemden gelen cevap hep, "Notunuz Devlet Bey´in önünde duruyor. Bir dönüş olursa sizi arayacağız" şeklinde oldu. Velhasıl, ne sizin sorulara ne de kendi sorularıma cevap aldım!..

yeniçağ


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false