Aziziye Belediyesi köy çocuklarının yüzünü güldürdü

Aziziye Belediyesi, çocukların daha iyi şartlarda oyun oynamaları için merkezdeki çocuk oyun gruplarından köylere de kuruyor. 69 mahalle statüsünde köyü bulunan ve bu bakımdan Erzurum´un en büyük ilçesi konumundaki Aziziye´de köylerin de yüzü gülüyor.

Aziziye Belediyesi köy çocuklarının yüzünü güldürdü

 

 

35 köyde çocukları son derece şık ve dekoratif oyun gruplarıyla tanıştıran belediye, program dahilinde tüm köylere çocuk oyun grubu kuracak. Bir yandan köylerin merkezini birer birer kilitli taş ile işleyen, köylerin mahalle konaklarını ve diğer umumi ihtiyaçlarını karşılayan belediye, ?7´den 70´e herkese hizmet? sloganıyla çıktığı yolda çocukların da yüzünü güldürdü. Salıncak, kaydırak ve tahterevalli gibi bölümlerden oluşan oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklar, Başkan Orhan´a teşekkür ettiler.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, alan ve mahalle sayısı bakımından Erzurum´un en büyük ilçesi olduklarını hatırlatarak, hizmette hız kesmeden yola devam ettiklerini ifade etti. Çocukların parklarda doyasıya eğlendiklerini ve bu durumun da kendileri için mutluluk vesilesi olduğunu ifade eden Başkan Orhan, ?35 köyümüze çocuk oyun grupları monte edildi. Diğer köylerimizde de bu çalışmayı kısa sürede tamamlayacağız. Merkez mahallelerimizde olduğu gibi köylerimizin de acil ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında büyük çaba sarf ediyoruz.? dedi.

Başkan Orhan, ?Çocuklarımızın mutluluğu bizin için her şeyden önemli ve onlara yapılan yatırımın en doğru ve en iyi yatırım olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Onların yüzlerinin gülmesi için tüm imkanlarımızı zorluyoruz. Oyun gruplarında çocukların fiziksel, ruhsal ve bedensel gelişimlerine uygun malzeme ve özellikler seçiyoruz. İnsan odaklı ve hizmet vizyonunun merkezine eşrefi mahlukat olan insanı koymuş bir yönetim anlayışıyla 7´den 70´e her insanımıza ve Dadaşkent ile Ilıca´nın yanısıra 69 mahalle statüsündeki köyümüze hizmet üretiyoruz. Çocuk oyun gruplarıyla ilgili de muhtarlarımızdan, halkımızdan ve özellikle çocuklarımızdan çok güzel dönüşler aldık. Hemşehrilerimize yaptığımız her güzel hizmet bizim için de mutluluk vesilesi. Çocuk oyun grupları köylerimize hayırlı olsun.? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı