Aziziye Belediyesi araç filosunu genişletti

Aziziye Belediyesi yeni aldığı araç ve iş makineleriyle araç filosunu daha da güçlendirdi.

Aziziye Belediyesi araç filosunu genişletti

 

 

Aziziye Belediyesi yeni aldığı araç ve iş makineleriyle araç filosunu daha da güçlendirdi.
 
Aziziye Belediyesi ilçe merkezinde olduğu gibi sorumluluğunda bulunan mahalle statüsündeki köylere de kaliteli ve hızlı hizmet götürebilmek için araç filosunu büyüttü.
 
Ilıca Mahallesi´nde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinde gerçekleştirilen tanıtım töreninde kurban kesimi ve birlikte yapılan duaların ardından 20 yeni araç hizmete girdi.
 
Tanıtım programına; Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, belediye çalışanları ve davetliler katıldı.
 
Programda bir konuşma yapan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun,? AK Parti hükumetlerinin belediyelere verdiği destekleri ve belediye başkanlarının da bu önemli destekleri güzel hizmetlere dönüştürdüğünü görüyoruz. Bu anlamda Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan´a, ilçemize hizmet etmek üzere kazandırdıkları bu yeni araçlar için teşekkür ediyor, araçların hayırlı hizmetlerde kullanılmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz ediyorum? diye konuştu.
 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2014 yılında göreve başladıklarında belediye araç filosunun oldukça kısıtlı olduğunu ancak yaptıkları çalışmalarla birlikte bugün itibariyle ilçenin ihtiyaç duyduğu araçların tamamına sahip olduklarını söyledi.
 
Başkan Orhan,? Yaklaşık 1 yılda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde hem iş makinelerimiz, hem temizlik araçlarımız hem de diğer birimlerimizin kullandığı hizmet araçlarımızın tamamını bu kısa süreç içerisinde temin etmemizde başta başkan yardımcılarımız olmak üzere tüm çalışanlarımızın çok büyük emeği var. Hepsine belediyemiz adına yaptıkları bu özverili çalışma ve fedakârlıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu anlamlı günde bizimle birlikte olan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve yönetimine de teşekkür ediyorum? dedi.
 
Başkan Orhan sözlerini şöyle sürdürdü:? Rabbim İnşallah bu araç filomuzu bize başlangıç olarak nasip etsin. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet üretebilmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapacağız. Çünkü halkımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır?
 
Yeni alınan araçlardan oluşan konvoy ilçe merkezinde gezdirilerek vatandaşlara tanıtıldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false