AYIP ETTİN LC WAİKİKİ... AYIP EDİYORSUN RECAİ ACAR

"Elazığ´a yatırım, Erzurum´a yardım" mantığı ile hareket eden LC Waikiki firma yetkililerinin Erzurum´a büyük ayıp ettiklerini hatırlatırız.

AYIP ETTİN LC WAİKİKİ... AYIP EDİYORSUN RECAİ ACAR

 

 

Geçtiğimiz gün LC Waikiki firması tarafından Erzurum´daki ilçe ve köylerde İstanbul´da faaliyet gösteren Erzurumlular Birlik Derneği (ERBİRDER) Başkanı Recai Acar ve beraberindekiler aracılığıyla Tortum´da 1850 öğrenciye ve Oltu´da 2800 öğrenciye toplamda 4 Bin 650 öğrenciye giyim malzemesi dağıttı. Geçtiğimiz yılda LC Waikiki firması tarafından yine ERBİRDER aracılığıyla 35 Bin öğrencimize yardım paketi dağıtılmıştı.

LC Waikiki firması Erzurum´da, Erzurumlular Birlik  Derneği (ERBİRDER) Başkanı Recai Acar aracılığıyla Erzurum´daki çocuklara yardım paketleri dağıttırıp yardım paketlerini ellerine alan çocuklarımızın fotoğraflarını boy boy sosyal medya da paylaştırırken, Firma yetkilileri Elazığ´da Organize Sanayi Bölge Müdür ve yetkilileriyle Fabrika yatırımı fotoğrafları paylaşıyordu.

UYUMA ERZURUMLU UYUMA...! "ELAZIĞ´A YATIRIM ERZURUM´A YARDIM"

LC WAİKİKİ firma sahiplerinden İsmail Kısacık, Üretim Yatırımları Direktörü Fatma Ak ve beraberindeki heyet Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel´i ziyaret ederek Elazığ Organize Sanayi Bölgesi´nde 8 Bin metrekare alan üzerine yapımına devam edilen yaklaşık 500 kişiyi istihdam edecek fabrikalarına yine aynı arazininin yanı başındaki 8 Bin metrekarelik bir alanı daha ekleyerek ikinci fabrikasını da kurma kararı alarak istihdam sayısını Elazığ´da Bin´e çıkarma kararı aldı.

/resimler/2019-12/27/0609174894498.jpg

/resimler/2019-12/27/0610339010349.jpg

 

"Elazığ´a yatırım, Erzurum´a yardım" mantığı ile hareket eden LC Waikiki firma yetkililerinin Erzurum´a büyük ayıp ettiklerini hatırlatırız.

LC Waikiki firmasının iki yıldır kısa adı ERBİRDER olan Erzurumlular Birliği Derneği başkanı Recai Acar aracılığıyla şehrimizde öğrencilere dağıttığı yardım paketlerinin yerine Erzurum´a yatırım yapma çağrısında bulunuyoruz. Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 6. Bölge Teşvikleri kapsamında 2. Organize Sanayi Bölgesi sahasında yapılan ve Valilik, Büyükşehir Belediyesi ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının (KUDAKA) ortak hayata geçirdiği Tekstilkent Projesi´nde Erzurum´un Tekstil kenti olma yolunda büyük adımlar attığı şu günlerde ülkemizin en önemli Tekstil firmalarından LC Waikiki´nin Erzurum yerine Elazığ´ı tercih etmesi biz Erzurumluları hayli üzmüştür.

/resimler/2019-12/27/0613568060811.jpg

 

"Bize Balık Yemeyi Öğretmeyin. Bize Balık Tutmayı Öğretin."

Buradan LC Waikiki firmasının yetkililerine ve ERBİRDER Başkanı Recai Acar´a sesleniyoruz. Erzurum´a gelerek ilçe ilçe, köy köy dolaşıp çocuklarımıza ulaştırdığınız yardım paketleriniz sizlerin olsun. Bizim çocuklarımızın kimsenin zekatına ihtiyacı yok. O paketleri ellerine sıkıştırıp sosyal medyanızda boy boy fotoğraflarını paylaştığınız bizim çocuklarımızın gururlarının sizlerinkiler kadar üstün olduğunu sakın unutmayın. Peygamber Efendimiz´in "Sağ Elin Verdiğini Sol El Bilmemeli"  Hadisini size hatırlatmakta fayda görüyorum. O çocuklarımız sizlerin reklam aracınız değil. Eğer o çocuklarımızı çok düşünüyor ve onların soğuk kış günlerinde üşümemesini istiyorsanız. O çocukların babalarına iş, istihdam olanakları sağlamak için çaba sarfedin biraz. Bakın Elazığ´da LC Waikiki firması çocuklara yardım dağıtmak yerine babalarına istihdam kapısı açıyor. Yani balık yemeyi değil. Balık tutmayı öğretiyor. LC Waikiki firmasının Erzurum´a yatırım yapmasını sağlayabiliyor musunuz? Bundan haber verin. Bırakın sizin o boy boy fotoğraflarını paylaştığınız çocuklarımızın ihtiyaçlarını babaları çalışarak alın teri dökerek kazandıkları paralarıyla karşılasınlar. En azından sizin gibi çocuğuma elbise, mont, ayakkabı vb. ihtiyaç maddeleri aldım deyip sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşarak gururlarını incitmezler. Bizim çocuklarımızın Elazığ´lı çocuklardan neleri eksik? Elazığlı çocukların babalarına iş imkanı sunup Erzurumlu çocukların babalarının ne iş yaptıklarını düşünmeyen bir firmanın reklam kokan zekatlarına bizim çocuklarımızın ihtiyacı yok. Herhalde bu nokta da ERBİRDER Başkanı Recai Acar beyefendi Erzurum´u ve Erzurumluyu Firma yetkililerine iyi anlatamamış olmalı ki, Sanki Bizim çocuklarımızın birilerinin zekatına ihtiyacı varmış gibi, Elazığlı çocukların babalarının iş ve istihdama ihtiyacı varmış gibi davranıyorlar.

/resimler/2019-12/27/0614524953024.jpg

/resimler/2019-12/27/0615061767304.jpg

/resimler/2019-12/27/0615358475087.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı