AYDEMİR: HINIS, YUNUS GÖNÜLLÜLERİN ADRESİ”

AYDEMİR: HINIS, YUNUS GÖNÜLLÜLERİN ADRESİ”

AYDEMİR:  HINIS, YUNUS GÖNÜLLÜLERİN ADRESİ”

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Bütün Müslümanları kardeş bilen yüce bir dinin mensubu olarak, insan sevgi ve saygısını temel alan bir siyasi hareketi temsil ettiklerini, toplumun her kesimine ‘Akça' ve dadaşça bir yaklaşım sergilediklerini kaydetti.
HINIS ZİYARETİ
Seçim gezileri çerçevesinde Hınıs ilçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti ilçe teşkilatınca ağırlandı. İlçe yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte istişare toplantısı gerçekleştiren Aydemir, daha sonra Hınıs'ın köylerini ziyaret etti.
HINIS: ERZURUM'UN HOŞGÖRÜ ADRESİ
Hınıs gezisinde bir değerlendirme yapan AK Parti milletvekili adayı İbrahim Aydemir, ‘Hınıs tarihi duruşu, beşeri sermayesi ve yüce gönüllü insanlarıyla Erzurum'un izanı, Erzurum'un idraki ve Erzurum'un hoşgörü ilçesidir. Bir seviye mekanı, bir samimiyet ve sevgi adresidir. Biz Hınıs'ı Yunus gönüllü insanların ilçesi olarak bildik ve bileceğiz.' diye konuştu.
HINIS ERZURUM TARİHİNDE BİR SATIRBAŞIDIR
Hınıs'ın, Erzurum tarifinde bir satır başı olduğunu vurgulayan Aydemir, ‘Yetiştirdiği kanaat önderleriyle, halka hizmet veren beşeri değerleriyle Hınıs, Erzurum Tarihinde özel bir sayfadır' kaydını düştü.
BİRLİK VE BERABERLİĞİN ABİDE İLÇESİ
Hınıs'ı birlik ve beraberlik ruhunun en diri ve en canlı olduğu ilçelerden biri olarak tarif eden Aydemir, ‘Yüzleri mütebessim, güzel ruhlu, güzel meşrepli Hınıs Halkı, inancımızın emrettiği ‘bütün müminler kardeştir' hakikatinden taviz vermeyen bir ruh halinin temsilcileridir. Hınıs, Esnafı, çiftçisi, memuru ve tüm halkı ile birlik ve beraberliğin abide ilçesidir. Her vakit ve her dönem güleryüz ile karşılandığımız, yüreklerimizi buluşturduğumuz Hınıs'ın sesi olmaya ahd ediyoruz. Bu güzel gönüllü, bu yüce izanlı insanlara hizmet etmek hayatımızın en şerefli parçası olacaktır.' dedi.
‘FELSEFEMİZ YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVMEKTİR'
Aydemir, daha sonra ilçe yönetim kurulu üyeleri ve AK Partililerle sohbet etti. Sevgi ve saygı temelli olmayan hiçbir söylem ve yaklaşımın AK felsefe içinde yer almadığını, yaradılanı yaradandan ötürü sevmenin AK siyasetin özünü teşkil ettiğini vurgulayan Aydemir, '13 yıllık sürece insaf gözüyle bakanlar, AK iktidarın Türkiye'de köy köy, ilçe ilçe, il il, hizmet ve yatırımlarla sevgi ve saygı köprüsü oluşturduğunu göreceklerdir. ‘ dedi.
YUNUSÇA DURUŞ
AK davanın yalnız söylem olarak değil eylem olarak da Yunusça bir duruşu ifade ettiğini söyleyen Aydemir, ‘AK Hareket, zulümlere son veren, insan fıtratına uymayan uygulamaları tarihe gömen bir anlayışın sahibidir. İnanç, fikir ve teşebbüs özgürlüğünün önünü açan ve tüm hizmet açılımlarında ‘'önce insan' diyen tek ve ilk siyasi harekettir. Devletin halk için var olduğu tezini savunan bir siyasi oluşumdur.” vurgusunu yaptı.
AK HİZMET FELSEFESİ
Hayatı ‘izm'lerle açıklamaya ve zihinlere dayatmaya alışmış kesimlerin AK Hizmet felsefesini anlayamayacağını savunan Aydemir, ‘biz insan sevgi ve saygısını içine almayan her şeyi dışlayan bir davanın temsilcisiyiz. Kırmızı çizgimiz budur. Bu ülkede başörtüsü zulmünü son erdiren, ifade özgürlüğünü seslendirerek hayata geçiren bir siyasi hareketin temsilcisi olmak onurumuzdur' diye konuştu.
HAFIZA TAZELEME DAVETİ
Toplumun her kesimini hafıza tazelemeye davet eden Aydemir, ‘Bu ülkede 13 yıl öncesinde inancı gereği başını örttüğü için dışlanan, kamunun dışına itilmeye çalışılan kardeşlerimizin feryadını unutmak mümkün müdür? Sırf inancının icabı olarak başını örten kardeşlerimizin elinden eğitim haklarının, istihdam haklarının ellerinden alındığı günleri unutmak kabil midir? Bugün böylesi karanlık ve çağdışı anlayıştan artık söz etmiyoruz. Çünkü AK yaklaşım zulmeti silmiş, bu ülkenin önüne AK ufuk taşımıştır.” dedi.
BİZ KARAYAZIYIZ, BİZ UZUNDEREYİZ, BİZ ÇAT'IZ..
AK Parti zihniyetinin Türkiye'ye özgürlükleri taşıdığını, herkes ve herkesime yarınlarından emin olma sinerjisi sağladığını aktaran Aydemir, ‘ Bu yüksek anlayışın temelinde insan onur ve haysiyetine saygı, halk için, hak rızası için insana sevgi vardır. Her türlü ayırımcılığı reddeden bir duruş vardır. Biz bu sebeple her zaman iftiharla söyledik ve söylüyoruz, Biz Uzundere'yiz, Biz Karayazıyız..Biz Hınısız, biz Aşkale'yiz..Biz Karaçobanız, biz Narmanız..Biz Oltuyuz, biz Tekmanız..Biz Çat'ız, biz Şenkaya'yız.. Böylesi bir bütünün parçası olmanın şerefini taşıyoruz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli