AYDEMİR: 28 ŞUBATA SESSİZ KALANLARIN YÜZÜ MÜ VAR?

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Biz hiçbir iktidara nasip olmayan bir heyecan, bir şevkle, bir gururla, hizmet ve yatırımlarla halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Şükürler olsun, yüzümüz ak, gönlümüz ak.” dedi.

AYDEMİR: 28 ŞUBATA SESSİZ KALANLARIN YÜZÜ MÜ VAR?

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Biz hiçbir iktidara nasip olmayan bir heyecan, bir şevkle, bir gururla, hizmet ve yatırımlarla halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Şükürler olsun, yüzümüz ak, gönlümüz ak.” dedi. 
28 ŞUBATA SESSİZ KALANLARIN YÜZÜ MÜ VAR?
Aydemir, 28 şubat zulmüne sessiz kalanlar, imam Hatiplerin kapatılmasına seyirci olanlar, baş örtüsü çilesi çekenlerin feryatlarına kulaklarını tıkayanların bu aziz halka söyleyecekleri sözleri, bakacak yüzleri olamaz. Onlar Konuşur, ama AK Parti yapar. 28 Şubat karanlığından bu ülkeyi çıkaranların, baş örtüsü zulmüne son verenlerin, Gazze'den, Mymar'a Müslümanların mazlumların feryadına ses verip, yardıma koşanların temsilcisi olma onuru ve gururuyla Tortum'un aziz halkının huzurundayız. Sloganlardan başka hiçbir sermayesi olmayanlar, Müslümanlara yapılan zulümlere sessiz kalanlar, 28 Şubat karanlığına bu ülkeyi atanların sözü mü olur, yüzü mü olur?” diye konuştu.
AYDEMİR TORTUM'DAYDI
AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir seçim gezileri çerçevesinde Tortum ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Aydemir, ilçe esnafıyla görüştü, hasta ziyaretinde bulundu. Tortum'un köylerinde de vatandaşlarla görüşerek istişarede bulunan Aydemir'e yoğun ilgi gösterildi.
DADAŞ İMANI İZİN VERMEZ
Tortum'daki ziyaretlerinde son günlerde bir siyasi parti tarafından mitingi meydanlarında dillendirilen, Diyanet işleri Başkanlığı'nın ve İmam Hatiplerin kapatılması söylemini aktaran Aydemir, ‘ Ülkeyi 28 Şubat karalığından kurtaran, başörtüsü zulmünü sona erdiren, inanç hürriyeti konusunda halkın gücüyle kararlı ve dik bir duruş sergileyen AK Parti varken, buna güçleri mi yeter? Buna Tortumlu izin vermez, buna Dadaş imanı izin vermez, buna AK Parti izin vermez' vurgusunu yaptı.
SANDIKTA SESLERİ KESİLECEK
AK Parti'nin 13 yıllık süreç içinde demokrasi, inanç hürriyeti konusunda destansı bir mücadele sergilediğini, inançlı halkın sesi ve vicdanı olduğunu kaydeden Aydemir, ‘Kefenini cebine koyarak, başörtüsü mücadelesi veren bir liderin öncü olduğu bu mübarek dava, Tortumlunun da Erzurumlunun da Türk Milletinin de desteğiyle, şu imam hatipleri kapatacağız diyenlerin sesini sandıkta kesecektir Allah'ın izniyle' dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false