Aydemir: ´Cumhurbaşkanımıza Minnettarız´

Aydemir, ?Erzurum bugün Kış olimpiyatlarına aday olarak, küresel boyutta bir spor kenti hüviyeti kazanmışsa bu sayın Cumhurbaşkanımızın eseri, Erzurum´a armağanıdır. Erzurum´a gösterilen hassasiyetin ifadesidir.´ dedi.

Aydemir: ´Cumhurbaşkanımıza Minnettarız´

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Erzurum ekonomik alanlarda olduğu gibi sporda da bölgenin yükselen değeri. AK Parti döneminde gerçekleştirilen yatırımlarla, futboldan kış sporlarına, güreşten kick boksa, tüm sportif sahalarda Erzurum damgası var. ? dedi.
AYDEMİR´DEN KICK BOKS BAŞARISINA ÖVGÜ
TBMM Genel Kurul çalışmalarının 9 ocakta başlayacak olması nedeniyle Erzurum´daki inceleme ve tespit çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, kick boksta Erzurum´u başarıyla temsil eden sporcularla bir araya geldi. Kick boks Dünya üçüncüsü olan Cebrail Gençoğlu, Türkiye ikincisi Furkan Çimen, Ömer Gevaşli, Muhammet Can Yıldırım, Yusuf Can Yıldırım, Vedat Ağyürek, Furkan Çimen ve antrenörleri Emre Şahin´le görüşen Milletvekili Aydemir, sporcu ve teknik heyeti tebrik ederek, AK Parti sportif yatırımlarının artarak sürdürüldüğünü bildirdi.
AYDEMİR´İN DEĞERLENDİRMESİ
Kick boks sporcularını ziyareti sonrasında bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, 2002-2017 sürecinde Erzurum´da gerçekleştirilen sportif yatırımları değerlendirdi. AK Parti öncesinde stadyuma yapılan ışıklandırma tadilatının bile yatırım olarak tanıtıldığını bildiren Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarları döneminde sadece kış sporları tesisleri için yapılan yatırımların 1 milyar dolara ulaştığını, bunun spora ve yerel sportif etkinliklere AK yaklaşımın ürünü olduğunu söyledi.
CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ
Erzurum´a en büyük sportif yatırımın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın özel yaklaşımlarıyla kış sporları alanında yapıldığı, ilin Dünya Kış Sporları Merkezleri arasında ilk on sırada yer aldığını belirten Milletvekili Aydemir, ?Erzurum bugün Kış olimpiyatlarına aday olarak, küresel boyutta bir spor kenti hüviyeti kazanmışsa bu sayın Cumhurbaşkanımızın eseri, Erzurum´a armağanıdır. Erzurum´a gösterilen hassasiyetin ifadesidir.´ dedi.
?ERZURUMSPOR MUTLAKA SÜPER LİGE ÇIKACAK´
Yaptığı değerlendirmede Erzurumspor´a da değinen Milletvekili Aydemir, sezonun ilk yarısını 7´inci sırada tamamlayan ekibin süper lige çıkma ümit ve inancını koruduğunu, mavi beyazlı ekibin coşkulu dadaş taraftarının desteği, başarılı yönetimi ve Süper Lige çıkma hedefine yoğunlaşmış teknik kadrosuyla hedefine ulaşacağını kaydetti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false