ALİ KORKUT SUSKUNLUĞUNU KORUYACAK MI?

ERZURUMLU İŞADAMI SELAHATTİN DUMANAY, YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI, YARDIMCISI, BASIN MÜDÜRÜ VE İKİ GAZETECİ TARAFINDAN DOLANDIRILDIĞINI İDDİA EDEREK, AİLESİ İLE BİRLİKTE BELEDİYE ÖNÜNDE PANKART AÇIP, MAĞDUR OLDUĞUNU VE SESİNİ DUYURMAK İSTEĞİNİ İFADE ETTİ. P

 

 

Erzurumlu İşadamı Selahattin Dumanay, Yakutiye Belediyesi´nden kiraladığı işletmeyle ilgili olarak dolandırıldığı iddiasıyla ailesi ile birlikte belediye önünde pankart açıp, mağdur olduğunu ve sesini duyurmak istediğini ifade etti.  

Ancak, polisin müdahalesiyle Selahattin Dumanay, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde gözaltına alınarak karakola götürüldü. Dumanay daha sonra serbest bırakıldı. Olay bugün öğlen saatlerinde Yakutiye Belediyesi önünde yaşandı. Dumanay ailesinin eylem yapacağı bilgisinin yetkililere ulaşmış olması ihtimali ile, öğlen saatlerinde Yakutiye Belediyesi önünde, ambulanstan itfaiye aracına kadar çok sayıda polis önlem almıştı. Selahattin Dumanay, eşi ve 3 kız çocuğu ile birlikte İbrahimpaşa Cami yanında hazır bekletilen Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı yanında belirerek pankartını açtı.

/resimler/2016-2/18/0359258868974.jpg

Yakutiye belediyesi önüne doğru yürüyen ailenin taşıdığı pankartta, "ERZURUM"DA 2 BASIN MENSUBU, 1 BELEDİYE BASIN MÜDÜRÜ, 1 BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE 1 BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN DOLANDIRILDIM MAĞDURUM SESİMİ HİÇKİMSEYE DUYURAMADIM ŞİMDİ EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA ANKARAYA YÜRÜYEREK CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞMEYE GİDİYORUM"ifadesi yer alıyordu.

/resimler/2016-2/18/0402518560578.jpg

 

4 yaşındaki E.D´nin taşıdığı dövizde ise "BABAMIN SESİNİ DUY TAYYİP BABA" mesajı dikkat çekiyordu. Dumanay ailesi, daha sonra İdari Yargı Adalet Sarayı önünde polis tarafından durdurularak, eylem engellendi, döviz ve pankart kapatıldı,  baba Selahattin Dumanay da polis tarafından gözaltına alındı. Babasının gözaltına alınışını hıçkırıklarla izleyen 4 yaşındaki E.D. polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

/resimler/2016-2/18/0403369030176.jpg

 

Selahattin Dumanay, daha sonra polis merkezine götürüldü.

Bu arada eşinin gözaltına alınmasına tepki gösteren Sevda Dumanay, "Eşimi gözaltına aldılar ama ben tek başıma da olsa Ankara´ya kadar yürüyüp sesimi duyuracağım"dedi.

Oğlu Tolga Dumanay ise gazetecilerin "sizi kim dolandırıdı?" soruları üzerine "Recep Kapucu, Ali korkut, Mehmet Şener, Kenan Biliz hepsi..." iddialarında bulundu. Baba Selahattin Dumanay, geçtiğimiz yaz, söz konusu İstanbulkapı´daki işletmede bir basın toplantısı düzenleyerek iddialarını dile getirmişti. Olayla ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ender Yüncü ve Anadolu Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cem Atmaca hakkında ise suç duyurusunda bulunulup yargılama işlemi başlatılmıştı. Olay yargıya taşındığından ötürü Hukuka karşı olan sonsuz saygımızı ön planda tutup bu süre zarfında sessiz kalmıştık. Ancak, gelişen toplumsal bir vakıa üzerine kafalarda onlarca soru işareti oluşmasıyla haberi iddia sahiplerinden vermeyi uygun gördük.

 

İŞTE SELAHATTİN DUMANAY´IN AKILLARA DURGUNLUK VEREN İDDİALARI. MUTLAKA SONUNA KADAR İZLEYİN VE VİCDAN SAHİPLERİNE İZLETTİRİN!...


Anahtar Kelimeler: KORKUT SUSKUNLUĞUNU KORUYACAK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false