ALİ DEMİRHAN´DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;

Başkan Ali Demirhan yaptığı kısa açıklamada

ALİ DEMİRHAN´DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;

 

 

ERZURUMHABER25: Erzurumspor´un şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan ve sezon boyunca karşılaştığı her türlü olumsuluğa rağmen dik duruşundan taviz vermeyen Başkan Ali Demirhan´a bugün Deplasmanda karşılaştığımız ve 1-0 kazanarak Şampiyonluğu garantilediğimiz Tire Maçı sonrası Telefonla ulaştık. Başkan Ali Demirhan maç sonrası çok kısa açıklamada bulundu.

Başkan Ali Demirhan yaptığı kısa açıklamada: 

?Oynadığımız futbolla bunu hak ettik, 10 kişi kalmamıza ve deplasmanda olmamıza rağmen inanılmaz bir mücadele verdik. Taraftarımızda bizi yalnız bırakmadı. Oyuncularımıza, Teknik heyetimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, Şampiyon olacağımıza ilk günden beri inanmış ve beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen Olmak üzere, tüm yönetici arkadaşlarım, teknik heyetimiz, Futbolcularımız ve taraftarımız adına Erzurum´a ve Erzurumspor´a verdiğimiz hizmetten dolayı onur duyduğumuzu belirtmek isterim.

Erzurumspor için bu şampiyonluk çok önemliydi, bizim bir duruşumuz vardı. Başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen´in 30 Mart mahalli seçimlerinden sonra Erzurum´a vermiş olduğu "Erzurumspor´u Şampiyon Yapacağız" sözünün arkasında bir duruş vardı. Bizde bu duruşu devam ettirdik.  

Sezon başından beri Taraftarımızın inanılmaz bir desteği vardı. Şunu herkes çok iyi bilsin ki; Erzurumspor Türkiye´nin en büyük Sivil Toplum örgütlerinden birisidir. Bizleri Yağmurda, karda, çamurda, içeride ve dışarıda yalnız bırakmayan, bu Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum.

İlk başladığımız haftadan bu yana büyük bir inancımız vardı. Biz "Vallahi Olacak Billahi Olacak. Erzurum Bu Sene Şampiyon Olacak" dedik ve bizden sonra Kim 2. olacaksa onlar düşünsün dedik. Şimdi Yemin ederim ki; Süper Lig hayal değil. 2018´de Erzurumspor´un Süper Ligde olması için hiç bir engelimiz yok. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerimizin hiç birisinde mahçup olmadık. Bizi, Gecesini gündüzüne katarak yalnız bırakmayan bu güzel şehrin güzel insanlarına mahçup etmeyen Yüce Rabbime Sonsuz Teşekkür ederim. diyerek sözlerine son verdi. 


Anahtar Kelimeler: DEMİRHAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli