ALİ DEMİRHAN İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

ALİ DEMİRHAN İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

ALİ DEMİRHAN İLKLERE İMZA ATMAYA  DEVAM EDİYOR

 

 

Başkan Av. Ali Demirhan, "Alanında ilk ve tek olan ´Adını Memleketine Yaz´ kampanyası ile hem Dadaşlar ´Adını Memleketine Yaz´acak hemde Erzurumspor´a ek bir gelir kaynağı oluşturulacak..." 

B.B Erzurumspor İstanbul Çalışma Grubu tarafından başlatılan ´Adını Memleketine Yaz´ kampanyası görücüye çıkıyor...

B.B Erzurumspor´a maddi katkı sağlamacı amacıyla, B.B.Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan´ın himayesinde B.B.Erzurumspor yöneticisi ve İstanbul Çalışma Grubu Başkanı Mustafa Macit öncülüğünde oluşturulan proje hayata geçiriliyor... 

ÇALIŞMA GRUBU MEYVESİNİ VERİYOR

B.B.Erzurumspor Başkan Av. Ali Demirhan, B.B Erzurumspor İstanbul Çalışma Grubu´nun tamamen Erzurumspor´un başarısı için çalışmalarına başladığına dikkat çekerek çalışma grubu komisyonlarının meyvelerini vermeye başladığını söyledi.

Şampiyonluk yolunda ilerleyen B.B Erzurumspor´a maddi katkı sağlamak için, B.B Erzurumspor İstanbul Çalışma Grubu tarafından çeşitli projelerin geliştirildiğini ifade eden Başkan Av. Ali Demirhan, ´Adını Memleketine Yaz´  projesinin 18-19 Şubat´ta Erzurum´da hayata geçirileceğini açıkladı...   

KARDELEN TV´DEN CANLI YAYINLANACAK

´Adını Memleketine Yaz´  projesi; Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, BB Erzurumspor Onursal Başkanı - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, B.B.Erzurumspor Yöneticileri, B.B.Erzurumspor yöneticisi ve İstanbul Çalışma Gurubu Başkanı Mustafa Macit, İstanbul Çalışma Grubu üyeleri, İstanbuldaki Vakıf ve Dernek başkanları ile Erzurum Sivil Toplum Kuruluşlarının katılacağı bir toplantıyla basına ve kamuoyuna  tanıtılacak. Toplantı 18 Şubat Cumartesi günü Kardelen TV´den de canlı yayınlanacak. 

EKONOMİYE, İŞDÜNYASINA KATKI, ERZURUMSPOR´A GELİR

Proje hakkında bilgi veren Başkan Av. Ali Demirhan, "Alanında ilk ve tek olan ´Adını Memleketine Yaz´ kampanyası ile hem Dadaşlar ´Adını Memleketine Yaz´acak hemde Erzurumspor´a ek bir gelir kaynağı oluşturulacak... 
Erzurum cadde ve önemli noktalarında yer alacak bu özel reklam mecraları sayesinde; Erzurum ve İstanbul başta olmak üzere, Türkiye ve Dünyanın her yerindeki Erzurumlu iş adamları veya hedef kitlesi Erzurum olan kuruluşlar, Erzurum caddelerinde bulunan direklerde yer alacak, ´Poster Panolar´ ve ´Polebanner´lerle markalarını ve mesajlarını Erzurumlulara ulaştırma fırsatı elde edecek. 
Direk reklamının ana unsurları olan poster panolar çok geniş bir müşteri yelpazesine hitap etmektedir. Polebannerlar da reklam dünyasının favori uygulamaları arasında ilk sırada yer alırlar. Devasa görsel alanları ve uzak mesafelerden görülebilirlikleri en önemli özelliklerindendir. Bu nedenle hem ekonomiye, işdünyasına katkı sağlayacak, hem de Erzurumspor gelir elde edecek..." Dedi.

 

MOTİVASYON OLUŞTURACAK

B.B.Erzurumspor İstanbul Çalışma grubu Başkanı Mustafa Macit´te, "Dadaşlar Erzurum caddelerinde bulunan direklerde yer alacak, ´Poster Panolar´ ve ´Polebanner´lere, marka, isim ve Erzurumspor´a başarı dileklerini yazdırarak hem takıma moral desteği hemde maddi destek sağlayacaklar. Bu reklam mecraları sayesinde aynı zamanda hedef kitleleri olan Erzurumlulara da ulaşmış olacaklar. Reklam değeri açısından son derece önem taşıyan bu mecralarda hedef kitlesinde Erzurum olan kuruluşlar da yer alabilecek...

´Adını Memleketine Yaz´ kampanyamızın startını 18-19 Şubat´ta Erzurum´da vereceğiz. Tüm anlaşmaları yapılan kampanya sezon sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında gelişecek talebe göre pankartlar rezerve edilecek. İsteyen markasını anlatacak ve Erzurumspor´a mesajını iletip, ismini yazdırabilecek." Diye konuştu. 

STK´LAR  VE ÇALIŞMA GRUBU ELELE

STK´lara çağrı yapan B.B.Erzurumspor İstanbul Çalışma grubu Başkanı Mustafa Macit, "İstanbul ve diğer illerde Erzurum adına hizmet veren tüm Sivil toplum Kuruluşlarını 18 - 19 Şubat´ta yapacağımız Erzurum gezimize katılmaya davet ediyorum." dedi. 

STK´lar ve Çalışma Grubunun Elele vererek ´Adını Memleketine Yaz´ projesini hayata geçireceğini anlatan Başkanı Mustafa Macit, gezi programı hakkında şu bilgileri verdi:

B.B Erzurumspor İstanbul Çalışma Gurubu üyeleri ve İstanbul´daki Erzurum Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek iki günlük Erzurum gezisi ile ´Adını Memleketine Yaz´ projesi detaylarıyla tanıtılacak.

18 Şubat Cumartesi günü Kardelen TV´den de canlı yayınlanacak istişare toplantısında ´Adını Memleketine Yaz´  projesi basına ve kamuoyuna  anlatılacak...

Akşam yemeği  sonrasında da  sanatçıların yer alacağı bir etkinlik düzenlenecek.  

19 Şubat Pazar Günü;  Kahvaltıdan sonrasında Erzurum gezisi yapılacak ve Erzurumspor-Ofspor maçı izlenerek program tamamlanmış olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli