Ali Demirhan Büyük Erzurumspor Buluşmasının Startını Verdi

Ali Demirhan Büyük Erzurumspor Buluşmasının Startını Verdi

Ali Demirhan Büyük Erzurumspor Buluşmasının Startını Verdi

 

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, yapmış olduğumuz birlik ve beraberlik çağrısına cevap verdi.

Önceki gün İstanbul´da Maltepe Vakfı´nın öncülüğünde düzenlenen İşadamları toplantısına katılan Başkan Ali Demirhan, Haftaya Bakış programının sürekli dile getirdiği ve kendisini göreve davet ettiği Birlik ve Beraberlik çağrımızı tüm işadamlarımıza, siyasetçilerimize ve misafirlere hatırlatarak bu güzel ve anlamlı davetimizi 3 Şubat Cuma Günü Saat: 15:00´de Erzurum´da kendi sahamızda oynayacağımız Bucaspor maçında gerçekleştireceğinin müjdesini verdi.

Başkan Ali Demirhan, Kendisinin Hiçbir hemşerisiyle bir sıkıntısının ve sorununun olmadığının da altını çizerek, Türkiye´nin ve Dünya´nın neresinde yaşayan bir Erzurumlu varsa o hemşerimiz de en az benim kadar Erzurumsporludur dedi. Geçtiğimiz dönem birlikte yola çıktığımız dava arkadaşlarımızın hepsini, yine geçmiş yıllarda Erzurumspor´a hizmet etmiş Başkanlarından yöneticilerine, futbolcularından teknik heyetine kadar, Şehir dışındaki Tüm Erzurum Dernek ve Vakıflarında Görev alan Başkanlarından yöneticilerine kadar, Yine Şehir Dışında bulunan Parti ayrımı yapmaksızın Tüm Siyasetçilerimizi, işadamlarımızı ve bürokratlarımızı tüm kalbi duygularımla selamlıyorum.

Haftaya Bakış Programında, Program Yapımcıları Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün yapmış oldukları birlik ve beraberlik çağrısı Başta ben olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarımı sevindirmiştir. Bizim tek odak noktamız Erzurumspor´dur. Biz Erzurum Kimliği ve Erzurumspor çatısı altında toplanmış bir aileyiz.

Söz veriyorum; 21. Hafta Yani 3 Şubat Cuma Günü Kendi sahamızda oynayacağımız Bucaspor Maçına bizzat BB. Erzurumspor Başkanı olarak kendi imzamla davetiye göndererek hatta bir çoğuna bizzat ulaşacağım. Yine 3 Şubat tarihinin Cuma Gününe tekabül etmesi sebebiyle davetimize icabet eden hemşerilerimizle birlikte Rabbim Nasip ederse Cuma Namazımızı Abdurrahman Gazi Türbesinde kılıp ardından Maç öncesi Onurlarına bir yemek verip kucaklaşacağız. Maç öncesi ise, Kazım Karabekir Stadyumunda Taraftarlarımızın huzurunda Tüm Türkiye´ye hatta Dünya´ya Dadaşın Birlik ve Beraberliğini göstereceğiz dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli