Ak Parti adayları ilçeleri karış karış geziyor

AK Parti Erzurum Milletvekili adaylarının ilçelere yönelik seçim çalışmaları sürüyor. Adaylar, Çat, Tekman, Narman, Hınıs ve Tortum ilçelerinde seçim çalışması yaptı.

 Ak Parti adayları ilçeleri karış karış geziyor

AK Parti'nin Erzurum'daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Erzurum Milletvekili adayları Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Abdurrahim Fırat ve Zafer Tarıkdaroğlu, ilçe ziyaretlerinde bulunarak, seçmenlerle bir araya geldi. AK Parti iktidarlarının Türkiye'ye sağladığı kazanımları anlatan adaylar, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacağına vurgu yaptılar.
 
ADNAN YILMAZ, ÇAT İLÇESİNDEYDİ…
AK Parti Erzurum Milletvekili ve adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Çat ilçesini ziyaret etti. Partisinin ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Adnan Yılmaz, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği Adnan Yılmaz, Çat ziyareti çerçevesinde mahalle köy statüsünde bulunan Yarmak, Yavi, Gökçeşeyh, Elmapınar, Muratçayırlı ve Değirmenli'ye çıkarma yaptı. Adnan Yılmaz, buralarda gerçekleştirdiği sohbet toplantılarında AK Parti iktidarının Türkiye'nin son 13 yılında estirdiği değişim, gelişim ve dönüşüm hamlelerinden bahsetti. Adnan Yılmaz, Türkiye'deki bu olumlu sürecin devam etmesi ve yepyeni bir başlangıcın yapılabilmesi için 7 Haziran'daki seçimleri önemsiyoruz. Tabi bu başlangıcı da, yine milletimizin desteğiyle yapacağız” diye konuştu.


 


TAŞKESENLİOĞLU'NA İLGİ BÜYÜKT܅
AK Parti'nin bayan milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu da, seçim çalışmalarına Tekman'da devam etti. Kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretinin ardından ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Taşkesenlioğlu, Türkiye'nin tarihi bir dönemecin eşiğinde bulunduğuna dikkati çekerek, AK Parti iktidarları 2002 yılından bu yana Türkiye'de derin ve karanlık güçlerle verdiği mücadelenin yanında, ülkenin sosyo-ekonomik gelişimine de öncülük etmiştir. Milletimiz, uzun yıllar sonra siyasi huzur ve istikrarı yakalamış, milletimizin yaşam standartları yükseltilmiş, hemen her sektörde yapılan yatırımlar, Türkiye'yi hem kendi bölgesinde, hem de dünya ölçeğinde etkin bir güç haline getirmiştir. Bu süreç devam etmelidir ve bunun yolu da, yine AK Parti iktidarının devamıyla mümkündür” şeklinde konuştu. Seçmenlerden büyük ilgi gören Taşkesenlioğlu, daha sonra Katranlı ve Taşkesen mahallelerinde ev sohbetlerine katıldı.
 
İBRAHİM AYDEMİR'DEN NARMAN ÇIKARMASI
Aynı zamanda AK Parti'nin Erzurum'daki kurucularından olan Milletvekili adayı İbrahim Aydemir ise, Narman ilçesinde temaslarda bulundu. Partisinin ilçe teşkilatında geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenleyen İbrahim Aydemir, ilçenin öncelikli beklentilerine dair partililer ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Başkale Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Aydemir, katıldığı sohbet toplantılarında Narman ilçesinin Erzurum için taşıdığı önem ve ayrıcalığa vurgu yaptı. Narman'ın, tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle Erzurum'un şirin ilçelerden birisi olduğuna işaret eden İbrahim Aydemir, Narman, kültür, turizm, tarım, hayvancılık ve spor vizyonuyla ön plana çıkmış şirin bir ilçemizdir. Narman'daki bu potansiyellerin değerlendirilmesi ve katma değere dönüştürülmesi, ancak AK Parti iktidarları eliyle mümkün olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
FIRAT: HINIS'TA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat'ın seçim çalışmaları, Hınıs ilçesiyle devam etti. Fırat, İlçe Kaymakamlığı başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti, fikir alışverişinde bulundu. İlçe halkının yakın ilgi gösterdiği ve bir an olsun yalnız bırakmadığı Abdurrahim Fırat, ilçe merkezindeki kahvehanelerde vatandaşlara hitap etti, AK Parti iktidarının Türkiye için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Türkiye'nin çetin bir dönemeçten geçtiğinin altını çizen Fırat, Türkiye'nin gelişip kalkınmasını ve bulunduğu coğrafyada lider bir ülke olmasını istemeyen karanlık bir takım güçler, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmak, huzurumuzu kaçırmak istiyor. Bu tuzaklara izin vermeyeceğiz. Türkiye, dostluğun, barışın, huzur ve kardeşliğin anavatanı olarak kalmaya devam edecek. Hiçbir güç bizim bu kardeşliğimizi bozamayacak” diye konuştu.
Fırat, ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Hınıs'a bağlı mahalle köyleri de ziyaret etti, seçmenlerle bir araya geldi.
 
ZAFER TARIKDAROĞLU, TORTUM'DAYDI… 
AK Parti'nin ilçelerde gerçekleştirdiği seçim ziyaretleri kapsamında bir başka duraksa Tortum oldu. Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Tortum ilçe merkezi başta olmak üzere Çardaklı, İncedere, Demirciler, Kaledibi, Çiftlik, Konak, Tatlısu ve Çamlıca mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı, partisine destek istedi. Türkiye'nin koalisyon hükümetlerince yönetildiği yılları hatırlatan Tarıkdaroğlu, O dönemlerde Türkiye'de gelişimden bahsetmek mümkün değilken, AK Parti iktidarları sayesinde bugün artık şehirlerimiz bile birbirleriyle yarışır hale geldi. Bu gelişim sürecinden şüphesiz Erzurum da istifade etti. Erzurum, ilçeleriyle birlikte topyekün bir markalaşma sürecine girdi. Çünkü bizim için Tortum demek, Erzurum demek. Bizim için Narman demek, Erzurum demek, Hasankale, Horasan, Aşkale, Aziziye demek, Erzurum demek... 7 Haziran'daki seçimlerin ardından Türkiye'de seyreden bu gelişim süreci ivme kazanacak ve kazanan yine milletimiz olacak” diye konuştu.
 
İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Öte yandan AK Parti Erzurum Milletvekili adaylarının seçim ziyaretleri bugün de devam edecek. Seçim çalışmaları kapsamında Adnan Yılmaz Aşkale'de, Zehra Taşkesenlioğlu Karayazı'da, İbrahim Aydemir Olur'da, Abdurrahim Fırat Tekman'da ve Zafer Tarıkdaroğlu ise, Uzundere'de temaslarda bulunacak.


 
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı