AK Parti´den yerel seçimlerle ilgili önemli mesajlar .

A Haber canlı yayınında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart seçimleri için kullanılacak sloganın belli olduğunu ancak daha sonra açıklanacağını söyledi. Ünal, Şubat´a kadar ara slogan kullanılacağını, bu sloganın da "Önce millet,

AK Parti´den yerel seçimlerle ilgili önemli mesajlar .

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, A Haber´de Murat Akgün´ün sorularını yanıtladı. Ünal, AK Parti´nin yerel seçim çalışmalarına ilişkin önemli mesajlar verdi.

SEÇİM TANITIM KAMPANYASI 15 ŞUBAT´TA
Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Mahir Ünal, "15 Şubat´ta seçim tanıtım kampanyamızı yapacağız. Seçim tanıtımı sosyal medya ağırlıklı olacak." dedi.

ARA SLOGAN AÇIKLANDI
Ünal, 31 Mart seçimleri için kullanılacak sloganın belli olduğunu ancak daha sonra açıklanacağını söyledi. Ünal, Şubat´a kadar ara slogan kullanılacağını, bu sloganın da "Önce millet, önce memleket" olduğunu duyurdu.

Yerel seçimde Cumhur İttifakı´nın çalışmalarına ilişkin bilgi veren Ünal, "Genel Başkan Yardımcımız Özhaseki ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz görüşüyor. Karşılıklı analizler yapılacak. Jestler de yapılabilir. Devlet Bey, hep söylüyor. ´Biz saldırılara karşı, İstanbul, Ankara ve İzmir´in korunması gerektiğini söylüyoruz´ diyor. Devlet Bey, tutarlılığını gösterdi. Devlet Bey, gerçek bir devlet adamlığı sergiliyor. 15 Temmuz sonrası en ufak geri adım atmadı. Birileri Devlet Bey´in hassasiyetini AK Parti ile ilişkilendiriyor. Devlet Bey´in yaptıkları millet mutabakatı ile ilgilidir." ifadelerini kullandı.

"MİLLET BUNLARI GÖREREK CEVABINI VERECEKTİR"
Yerel seçimde muhalefetin ittifak görüşmeleriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ünal, "CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi yanlarında da bir kenarda HDP duruyor. CHP, yerel seçimlerin avantajını kullanıyor. Adana´da HDP ile, Mersin´de İYİ Parti ile ittifak peşinde. Zamana ve mekana göre ittifakı değiştiriyor. İstanbul´da yine HDP ile dirsek temasında. Millet bunları görerek cevabını verecektir." dedi.

.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli