AK PARTİ MEHMET SEKMEN´LE DEVAM GİBİ...

AK Parti´de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mehmet Özhaseki, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mahmut Özgener ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı iç

AK PARTİ MEHMET SEKMEN´LE DEVAM GİBİ...

 

 

AK Parti´de Pazar günü gerçekleştirilen Temayül sonrası kulisler hareketlendi. İlçe Belediye Başkan Adaylarının Büyükşehir Belediye başkan adayının kesinleşmesinin ardından netleşeceği biliniyor.

81 ilde gerçekleştirilen e-temayül yoklamasından AK Parti için sürpriz isimlerin çıkmadığı bilgilerine ulaşıldı. İstanbul´da Binali Yıldırım, Ankara´da Mehmet Özhaseki, İzmir´de Mahmut Özgener önde çıkarken Erzurum´da mevcut başkan Mehmet Sekmen ismi önde çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın perşembe günü yapmayı planladığı toplantı ile bu sonuçlar değerlendirilecek ve bazı illerde kesin sonuçlara varılacak. Bu iller arasında Erzurum´un da yer aldığı söyleniyor.

AK Parti Genel Merkezinden önemli kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Tanınırlık, Genel kabül görme, kentin sorunlarına hakimiyet noktasında öne çıkan ismin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olduğu ve 31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum´da Mehmet Sekmen´le ikinci dönem devam kararı alacağı bilgilerine de ulaşıldı.

Kamuoyu anketlerinde de ismi öne çıkan Mehmet Sekmen´in özellikle şehrimizin Takımı Erzurumspor´u 3 Yılda 3 Kupa alarak Süper Lige çıkaran Kahraman olarak gören vatandaşların çoğunlukta olduğu, Erzurumspor´un Süper Lig´de kalabilmesi için Mehmet Sekmen´in Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam etmesi gerekli diyen vatandaşların çoğunlukta olduğu söyleniliyor.

Buna göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bugün saat 16.00´da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştükten sonra yarın kurmayları ile yapacağı görüşmenin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mehmet Özhaseki, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mahmut Özgener ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mehmet Sekmen isimlerini açıklayacağı bekleniyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı