AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE TORTUM VE UZUNDERE ADAY ADAYLARI MASAYA YATIRILDI

TORTUM VE UZUNDERE´DE KARAR AŞAMASINDA SONA GELİNDİ GİBİ...

AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE TORTUM VE UZUNDERE ADAY ADAYLARI MASAYA YATIRILDI

 

 

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Genel Merkezinde hummalı çalışmalar sürüyor.

AK Parti Genel merkezinde önceki gün yapılan çalışmaları aktaran muhabir arkadaşımızdan aldığımız bilgiler ışığında, Dün itibariyle Erzurum´un Uzundere ve Tortum Adayının kim olacağı üzerine saatler süren bir çalışma gerçekleştiği öğrenildi.

Özellikle Doğa harikası olan Tortum Şellalesinin bulunduğu ve şehrimizin Turizm açısından büyük bir öneme sahip olan Uzundere ve Tortum İlçelerinde Genç, dinamik, tecrübeli ve donanımlı bir Aday belirlemek için çalışan AK Partili yetkililer ince eleyip sıkı dokuyor.

Tortum Belediye Başkanlığı için Abdurrahman Alemdar, B. Tankut Keskin, Cevdet Yeşilyurt, Fikriye Tohumcu, Fuat Çoban, İbrahim Emre Adal, Karabey Eroğlu, Kenan Kaya, Kürşat Şenli, Lokman Uzun, Lütfü İhsan Ünlü, Mehmet Alkan, Metin Tekin, Muammer Yiğder, Muhammet Yıldız, Nizam Budak, Selami Türker, Suha Sayar ve Yunus Keskin isimleri Tortum Belediye Başkanlığı için Aday oldular. Bu Adaylar arasında AK Parti Genel Merkezinde en çok öne çıkan ismin Lütfü İhsan Ünlü olduğu gelen bilgiler arasında, İlçe Başkanı Ömer Hancı, bir önceki seçimlerde bağımsız aday olarak yarışan ve az bir oy farkıyla seçimleri kaybeden Muammer Yiğider ve Lütü İhsan Ünlü arasında bir seçim yapılacağı söylenirken, Lütfü İhsan Ünlü´nün gerek genç olması ve gerekse Büyükşehir Belediyesinde edinmiş olduğu bilgi, birikim, donanım ve tecrübesinden ötürü diğer Aday Adaylarından bir adım önde olduğu da söyleniyor. 

Öte yandan Sakin İller sıralamasında 11. sırada yer alan Uuzundere içinde AK Parti Genel Merkezi Turizmin gelişmesi ve İlçenin sakinlik sıralamasındaki yerini koruması için çalışkan, genç ve dinamik bir başkan Adayı arayışı içerisinde olduğu söyleniyor. AK Parti´den Uuzndere Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapan 12 Aday Adayı arasında çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. Mevcut Başkan Halis Özsoy´un 3. döneme takıldığı için yeniden Aday olamayacağı bilinirken, Aday Adayları arasında Uzundere Belediye Başkan Adaylığı için Serdar Ertek olduğu iddia ediliyor.    


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false