Ahmet Gökhan Yazıcı Doçent Oldu

Ahmet Gökhan Yazıcı Önemli Bir Akademik Başarıya İmza Atarak ?Doçent? Oldu

Ahmet Gökhan Yazıcı Doçent Oldu

 

Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisİ Ahmet Gökhan Yazıcı, geçtiğimiz gün Gazi Üniversitesinde Doçentlik Jürisi huzuruna çıkıp, yapılan sınav sonucunda başarılı bulunarak "Doçent" Ünvanı almaya hak kazandı. 

Ahmet Gökhan Yazıcı, 20.02.1972 yılında Erzurum´da dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Erzurum´da tamamladı. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünü kazanarak yüksek öğrenim hayatına başladı.

Bir yıllık eğitimden sonra Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü´nde açılan sınavı kazanarak, eğitim hayatına memleketi Erzurum´da devam etli. Yüksek Öğrenimini 1996 da tamamlayan Yazıcı, aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atama sonucunda Erzurum´da öğretmenlik mesleğine adım attı. İki yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 1998 yılında Atatürk Üniversitesi Kazını Karabekir Eğitim Fakültesi Beden Eğilimi ve Spor Bölümünde yapılan sınavı kazanarak Araştırma Görevlisi olarak akademik hayatına başladı. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Bilimleri Bilim Dalında Yüksek Lisans Eğilimine başlayan Yazıcı, 2002 yılında "Milli Mücadele Dönemi Gençlik Faaliyetleri ve Atatürk Düşüncesinde Gençlik-Eğitım ve Spor konulu yüksek lisans teziyle yüksek lisansını tamamlamıştır. 2002 yılında Balıkesir Er Eğitim Tugayfnda vatani görevini tamamlamıştır.

Halen Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışan Yazıcı, 1984 - 1995 yılları arası profesyonel Boks ile uğraşarak 2 kez Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye´yi uluslararası alanda 25 kere Milli Sporcu olarak temsil etmiş ve Uluslararası Müsabakalarda 1. 2. ve 3. lük derecelerini ülkemize kazandırmıştır.

1987´de lise öğrenimini sürdürdüğü yıllarda. Türk milliyetçiliğinin şahikası olarak gösterilen Ülkücü Hareketle ve çok önemli bir manevi tarihi olan Bozkurt Geleneğiyle tanışmıştır. Teşkilatın geleneğini manevi bir şuur ve vazife olarak gören Yazıcı, üniversite öğrenimi sırasında 1992 yılında Erzurum´da Yenişehir Ülkü Ocakları Teşkilatını kurarak iki yıl teşkilat başkanlığı yapmıştır. 1994- 1999 yılları arası Erzurum Ülkü Ocakları başkanlığı görevini aralıklı iki dönem sürdürmüştür. Halen Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Delegesi olan Yazıcı, Teşkilat faaliyetleri kapsamında "Lider Türkiyem, İkra" gibi yayın organlarım teşkilata kazandırmıştır. Erzurum´da yayın yapan çeşitli yayın organlarında köşe yazarlığı da yapmış olan Yazıcı, evli ve iki çocuk babasıdır.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı