AHMET AĞIRMAN O İŞİN DE ÜSTESİNDEN GELDİ

"VATANA KURBAN OLANA KURBAN OLAYIM" KAMPANYASINA ÇOK AZ SAYIDA ERZURUMLU HEMŞEHRİMİZ DESTEK VERDİ. İŞTE O DUYARLI ERZURUMLULAR!

AHMET AĞIRMAN O İŞİN DE ÜSTESİNDEN GELDİ

 

 

Geçtiğimiz gün İstanbul´daki Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman beyefendiyi önümüzdeki kurban bayramı öncesi anlamlı bir kampanyayı hayata geçirmesi için göreve davet etmiştik.

Daha önceki yıllarda da Şehit ailelerine ev bağışında bulunmak için Türkiye´nin muhtelif şehirlerinde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizi seferber eden İstanbul´daki Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Ağırman şehrimizdeki 3 şehit ailesinin evlerin teslim etmişti.

Ahmet Ağırman yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban kesemeyen Şehit ve Gazi ailelerinin yanında olmak adına "VATANA KURBAN OLANA KURBAN OLAYIM" Sloganıyla başlattığı şehrimizdeki şehit ve gazi ailelerinin hanelerine kurbanlarını ulaştırmak için dört koldan Erzurumlu hemşerilerimizi kampanyaya destek vermeleri için büyük çaba sarf etti.

Erzurum Valiliği ile ortak yürütülen Kampanya sonucu tespit edilen 93 aileye bugün itibariyle kurbanları ulaştırıldı.

Kampanya kapsamında Türkiye´nin her yerinde yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizi göreve davet eden İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman Erzurumlu hemşerilerimizden sadece 45 Kurban bağışı toplaya bildi. Geri kalan 48 Kurban bağışının Erzurumlu hemşerilerimizin dışındaki vatandaşlardan olması ise bizleri hayli üzdü.

Yer geldiği zaman mangalda kül bırakmayan Erzurumluların böylesi anlamlı bir kampanyaya duyarsız kalmaları biz Erzurumluları gerçekten derinden üzmüştür.

Bizde bu anlamlı kampanyaya öncülük etmekten onur duyan ve gecesini gündüzüne katarak Erzurum´daki kurban kesemeyen Şehit ve Gazi ailelerinin bir nebze de olsun yanlarında olmak için tüm imkanlarını seferber eden Başta Ahmet Ağırman olmak üzere hemşerilerimiz; Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı´ya, AK Parti İstanbul Milletvekili M. Belma Satır´a, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç´a, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı M. Ejder Batur´a, Erzurumlu İşadamı Bülent Gül´e, Erzurumlu İşadamı Metin Taş´a, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı Sadık Erdoğan´a, Esenyurt Erzurumlular Dernek Başkanı A. Murat Alatepe´ye, Ümraniye Erzurumlular Dernek Başkanı Aziz Öz´e, Tuzla Horasanlılar Dernek Başkanı Tahsin Durmaz´a ve Erzurumlu İşadamı Servet Bastem´e Erzurumlu duruşlarından ve vakarlarından dolayı teşekkür ederiz. Allah (cc) yardımlarınızı kabul etsin. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı