ABDULKADİR AYDIN´DAN MEHMET SEKMEN´E TEŞEKKÜR

HORASAN BELEDİYE MECLİSİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

ABDULKADİR AYDIN´DAN MEHMET SEKMEN´E TEŞEKKÜR

 

 

Horasan Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısında vefa örneği sergileyerek, anlamlı bir kararın altına imza attı. İlçenin kırık Mahallesi´nde Erzurum Büyükşehir Beleidyesi tarafından yeni yapılan köprüye, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in ismi verildi.

Belediye meclis üyelerinin oyuyla verilen isimle Mehmet Sekmen´e karşı büyük bir vefa örneği sergilendi. Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, köprüye isimin verilmesinde gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

MEHMET SEKMEN HORASANIN 40 YILLIK SORUNA EL ATTI

Erzurum´un Horasan ilçesinde yaklaşık 40 yıldır yapımı yılan hikayesine dönen Kırık Köprüsü´ne Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen el attı.

Horasan ile 22 köyün ulaşımını sağlayan köprünün olmaması 500 metrelik yolu 10 kilometreye kadar uzatıyor. Aras Nehri üzerine yapılacak olan köprü ile birlikte Horasan´ın 40 yıllık bir sorunu daha tarihe karışacak.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e teşekkür etti. Sekmen´in ilçe belediyelerine adeta ağabeylik yaptığını dile getiren Başkan Aydın, "Horasan ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına ne zaman kapısını çalsak, sağolsun sayın başkanımız bizi geri çevirmiyor. Bugüne kadar ilçe olarak çok ciddi desteklerini gördüğümüz sayın başkanımız son olarak, ilçemizde 40 yıllık bir soruna da el attı. Geride bırakılan onlarca yıla rağmen, bir çok siyasetçinin seçim malzemesi haline getirdiği Kırık Köprüsü sorunu Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşallah yapılarak ilçemize kazandırılacak. İlçemize bağlı 22 köydeki vatandaşlarımıza çok ciddi külfet getiren bir sorun daha tarihe karışacak. Ben hemşehrilerim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´e ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Herşey Horasan için ilkesiyle, ilçemize ve hemşehrilerimize el ve gönül birliği içerisinde hizmete devam edeceğiz." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı