ABDULKADİR AYDIN TÜRKİYE´DE BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN ABDULKADİR AYDIN HORASAN İÇİN BUGÜNE KADAR HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN´E DE TÜM HORASANLILAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

ABDULKADİR AYDIN TÜRKİYE´DE BİR İLKE İMZA ATTI

 

 Genelmerkez Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yrdmcımız sayın Muzaffer Çakmak

Horasan Belediyesi Türkiye´de bir ilke imza atarak belki de görev süresi boyunca şehirlerin ve büyükşehirlerin bile başaramadığını başardı.

2014 Yılında Horasan Belediye Başkanlık görevine gelen Abdulkadir Aydın, bugün Genel merkez AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Muzaffer Çakar ve AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı mehmet Sekmen ve Daire Başkanlarının´da katılımıyla 41 açılış ve temel atma törenine imza atarak Tüm Türkiye´nin gözlerini Horasan´a çevirdi. Abdulkair Aydın´la beraber göreve gelen şehir ve Büyükşehir Belediyelerinin bile arasında bu kadar çok hizmetin gelmediği yerler varken Horasan İlçesinin bu kısa vade de böylesine hızlı bir şekilde yatırım cennetine dönüşmesi Türkiye genelinde yaşayan tüm Horasanlılar başta olmak üzere Tüm Erzurumluları sevince boğdu.

Açılış töreninde konuşan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Kısa sürede bir çok başarıya imza attık. Bu başarılarımızın temelinde bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Milletvekillerimiz ve Hükümetimiz vardır. Hepsine Tüm Horasanlı hemşehrilerim adına sonsuz Teşekkür ediyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti.

2014 yılında Belediye Başkanlığı görevine Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak geldim. Ama hiç bir zaman saklayamadığım Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin Gerçek Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan hayranlığım ve bağlılığımdan dolayı AK Parti sıralarında siyaset hayatıma devam etme kararı aldım. Çünkü İlçeme Hizmet ederken Ben değil Biz anlayışı ve İnsan Odaklı Belediyecilik anlayışını Türkiye´ye kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´la aynı safta olmak, Horasan´a hizmet noktasında Reisimizin yolunda ilerlemek bizi başarıya taşıyan en büyük silahımız oldu. Bugün de geldiğimiz nokta da görüyoruz ki; Cumhurbaşkanımız bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Horasan için yapılması gereken ne varsa tüm kapıları sonuna kadar açtı. Bizde Liderimize layık bir şekilde hizmet etmek için Tüm Personelimle gece gündüz demeden AK Parti´nin AK zihniyetine yakışır çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızı yakinen takip eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in de katkılarıyla bugün Horasan´ı layık olduğu yere taşımaya gayretlerimiz devam etmektedir. diye konuştu.

İŞTE ABDULKADİR AYDIN´IN KONUŞMASI


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı