Abdulkadir Aydın "Birliğimizi Bozamazlar"

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayınladı

Abdulkadir Aydın

 

 

Horasan Belediye Başkanı Aydın 15 Temmuz da yapılan hain girişimin yıldönümü sebebi ile bir mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, "15 Temmuz 2016´da gerçekleştirilmeye çalışılan ve Allah´ın izniyle, halkımızın topyekün sokaklara dökülmesi, sağduyulu ve kahraman polisimizin üstün gayretleri, ordumuz içindeki helal süt emmiş er- erbaş ve komutanlarımız ve en önemlisi Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın bizlere erken seslenmesi ve dirayetiyle çok önemli bir kalkışma hareketi başarısız olmuştur. O gece tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece imanı yüreği ve inancı ile dikilen aziz milletimiz, Fetö Terör Örgütü ve Paralel Devlet yapılanmasına bağlıhainlerin bu girişimini kısa sürede püskürten kahraman milletimizi, günlerdir sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koyan kıymetli vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla hasretle, muhabbetle şükranlarımı sunuyorum.

O gece "gün iradeye sahip çıkma günüdür" diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen vakur milletimizi saygıyla selamlıyorum. Türkiye´yi bu ihanet çetesi mensupları aracılığıyla, bu vatan hainleri vasıtasıyla tedip edeceklerini, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz akşamı harekete geçenler, ertesi gün akşamı daha 24 saat olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır" dedi. "O günün gecesi tüm Türkiye´de olduğu gibi, siz kahraman kardeşlerimizde bir anda meydanlara toplandınız. O gece gözlerinizdeki kararlılık bizlere de öyle cesaret verdi ki, hep birlikte yollara düştük. O gece ve geceden sonra bu güne kadar artarak devam eden ´darbeye karşı demokrasi nöbetlerine ´katılım için tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum" diyen Başkan Aydın mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Bu aziz millet tanklara, uçaklara, kurşunlara karşı vücudunuzu siper ederek tarih yazdı. Bu mücadeleyi sabote etmek isteyenleri de milletimiz yine basiret ve ferasetiyle alt edeceğine inancımız tamdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımızı Recep Tayyip Erdoğan´ın da ifade ettiği gibi her daim; "Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" sözleri kararlığımızla mesajıma son verirken bir kez daha 15 Temmuzda vatanı, milleti, bayrağı, milli irade ve demokrasisi için canını siper eden Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Ayrıca tüm Horasanlıları 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü, saat 18.00´de Horasan Belediyesi önünden başlayacak ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sonlanacak milli iradeye sahip çıkma yürüyüşü, Demokrasi Konvoyuna Belediye binası önünde ve akabinde sabah namazına kadar devam edecek milli irade ve demokrasi nöbetine tüm vatandaşlarımı bekliyorum. şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı