Abdulkadir Aydın ?Allah Ordumuzu Muzaffer Etsin´

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım´ın liderliğinde Türkiye´nin her zaman sınırlarını koruma kudretinde olduğunu kaydetti

Abdulkadir Aydın ?Allah Ordumuzu Muzaffer Etsin´

 

 

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle gazetemize yaptığı açıklamada: ´´Cenabı Allah sınır ötemizde başlatılan Zeytin Dalı Harekatında ordumuza güç versin.´´ dedi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, sınırımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, önemli bir operasyonun başladığını vurgulayan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ´´Şanlı ordumuz, Suriye´nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17:00´dan itibaren "Zeytin Dalı Harekatı" başlatmıştır. Şu ana kadar tarihte şanlı kahramanlıklara imza atan ordumuza, Cenabı Allah´ın yar ve yardımcısı olmasını niyaz ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım´ın liderliğinde bu ülke ve bu millet her zaman sınırlarını koruma kudretinde olduğu gibi mağdur ve mazlum milletlerin de huzur ve sükunu için her zaman elinden geleni yapmıştır. Ordumuz İnşallah bu operasyon ile şer odaklarının planlarını bozar ve başarıya ulaşır.?

Türkiye´nin artık üzerinde planlar yapılacak, oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi olmadığına vurgu yapan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın şöyle konuştu: ?Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´nın tek hedefi, bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır. "Bu kesinlikle Kürtlere ya da Suriye´ye ya da Afrin´e karşı bir operasyon değildir. Bu, ABD´nin Menbiç´te ya da Suriye´nin başka noktalarında IŞİD ile mücadele ediyor diye destek verdiği terör örgütüne karşı yapılan bir operasyondur" 

Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır. Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah´ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah´ım ordumuzu muzaffer eylesin.? 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı