Rıdvan Gül, "24 Haziran´da Türkiye Yeni Bir Miladın Kapılarını Açacak"

24 Haziran 2018´de yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti Erzurum milletvekili aday adaylığını açıklayan tanınmış Avukat Rıdvan Gül, Gazetemizi ziyaret etti.

 Rıdvan Gül,

 

 

24 Haziran 2018´de yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti Erzurum milletvekili aday adaylığını açıklayan tanınmış Avukat Rıdvan Gül, Gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaretinde neden AK Parti´den milletvekili aday adayı olduğunu ve bir Hukukçu gözüyle 24 Haziran Erken Seçimleriyle Ülkemizde nelerin değişeceğini konuştuk. 

Erzurum´un var olan sorunlarını bildiğini ve daha ileri taşımak için çok yünlü projeleri olduğunu anlatan Rıdvan Gül: ?Biliyor ve inanıyorum ki aziz milletimiz, 15 Temmuz´da sokaklarda, 7 Ağustos´ta Yenikapı sahilinde, 16 Nisan halk oylamasında ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ için iradesini net olarak ortaya koydu. Aziz milletimiz 24 Haziran´da da bu birlik ve beraberliği en üst seviyeye taşıyacak, bu ülke için elini taşın altına sokmaya hazır neferleriyle yeni bir destan yazacaktır.? dedi.

Erzurum ile birlikte Türkiye´nin her türlü bela ve olumsuzluklardan arınması için geçmişte olduğu gibi bundan sonrada mücadele vereceğini söyleyen AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Rıdvan Gül: ?Milli egemenliğe, millet iradesinin üstünlüğüne en çok önem veren, en çok vurgu yapan AK Parti çatısı altında elbette ki birinci önceliğimiz milletimize olan güvendir. 24 Haziran´da Türkiye yeni bir miladın kapılarını açacak. Kanun yapımında Meclis iradesi ön plana çıkacak, bir başka ifade ile Meclis güçlenecek, kanunları hükümetler değil, milletvekilleri teklif edecek. Sorumlu Cumhurbaşkanlığı ile tanışacak ülkemiz. Ve yargının bağımsızlığına, tarafsızlığı eklenerek, anayasal bir hüküm haline getirilirken, yargıda birlik sağlanacak. Artık tüm vatandaşlarımız aynı yargı kurumuna tabi olacak. 24 Haziran ile kalıcı siyasi istikrar sağlanırken, hükümet kurmama sorunu ortadan kalkacak. Güçlü yaşama, güçlü icraat ile güvenli ve huzurlu bir Türkiye ile tanışacağız. Halkın beklentileri anında cevap bulabilecek. Bölgesel, yerel bir sıkıntımız mı var? Milletvekillerine tanınan yetki ile artık sizlerin beklentileri kanunlara yansıyacak. Problemler, çözüm bulacak. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşturulacak. Bürokrasi azalırken, büyüme hızlanacak. Şuna kesin olarak eminim ki, 27. Dönem milletvekilleri, bu ülkeyi bir çıta daha yükseltecek,

Sağlanacak huzur ve refah ortamı ile şehrimizi, ülkemizi geleceğe taşıma konusunda önemli bir birliktelik oluşturacaklardır. AK Parti çatısı altında dün olduğu gibi, bugün ve yarın da hizmet etme şerefine nail olduğum için yüce Allah´a şükrediyorum. Sizlerin desteği ile AK Parti´nin hem ilimizde, hem ülkemizde arzu edilen sonuçları alacağıma inanıyorum.  Seçimlerin ülkemize ve Erzurumumuza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.? Şeklinde anlatımda bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı