BİLGİN ERTAŞ´DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

ERZURUM ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI BİLGİN ERTAŞ´DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

 BİLGİN ERTAŞ´DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

 

 

Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Av.Bilgin Ertaş, daha önce ülkü ocaklarından görev alan bazı kişilerin yaptığı siyasi açıklamaları sert bir dille eleştirdi. Başkan Ertaş, ?Bu açıklamalar devam ederse cevabımız çok sert olur?dedi.

Resmi facebook sayfasından bir açıklamaya yayınlayan Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Av.Bilgin Ertaş, son günler ülkücü camia adına açıklamalar yapan bazı kişileri bozguncu ve fitneci olarak değerlendirdi. Başkan Bilgin´in açıklamaları şöyle:

?Son zamanlarda teşkilatlarımızda bir takım görevlerde bulunmuş bazı kimseler, Ülkücü Hareketi yönlendirme ve bozgunculuk çıkarma adına çeşitli söylemler içerisine girmişlerdir.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi´nin ve Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendi´nin emrinde olan Erzurum Ülkü Ocakları´nın İl Başkanı olarak Erzurum´da Ülkü Ocakları adına hüküm verecek, açıklama yapacak ve karar alacak tek kişi şahsım olup amaçları birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışarak hakaretvari söylemlerle fitne çıkarmak olan, lider-doktrin-teşkilat prensiplerinden ve şahsiyetçilik ilkesinden bihaber olan bu kişiler hadlerini aşarak ?Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir´´ prensibimizin hilafında söylemlerine devam etmeleri halinde kendilerine verilecek cevabımız çok sert olacaktır.

Bugüne kadar Ülkücü Harekete hizmet etmiş olan herkese saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Fakat hizmet ve fedakârlıklarının derecesi ne kadar yüksek olursa olsun fikir ve düşüncelerini demokratik olarak ifade etmek yerine karşısındakinin makam ve görevlerinin kutsallığını hiçe sayarak hakaretvari söylemlerde bulunulmasına müsaade etmemizi ve sineye çekmemizi kimse beklemesin. Camiamızın, fikir ve ideolojimizin temel taşlarından olan, Başbuğumuzun bize emaneti Dokuz Işık Doktrinlerinden olan Şahsiyetçilik ilkesine aykırı davranmama konusunda azami dikkat ve özeni göstermesi yaşanılan süreçler açısından ziyadesiyle elzemdir.

Liderimize sadakat şerefimiz olmakla birlikte Ülkü Ocakları adına Erzurum´da konuşma ve açıklama yapma yetki ve sorumluluğu Sayın Genel Başkanımız Olcay KILAVUZ Beyefendi´nin tarafıma tevdii etmiş olduğu İl Başkanlığı görevim gereği şahsıma aittir. Mevcut teşkilatlarımız hilafında, ocaklarımızın yolunu ve durumlarını bilmeyen başkaca kişilerin Ülkü Ocakları hakkındaki konuşmalarına itibar edilmemesinin iktiza ettiği kamuoyuna ve Ülkücü camiamıza saygıyla ilan olunur.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
ÜLKÜ OCAKLARI ERZURUM İL BAŞKANI AV. BİLGİN ERTAŞ.?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false