FARE BİLE AÇIKTA DURAN PEYNİRDEN ŞÜPHELENİP TUZAĞA DÜŞMEZKEN!...

SEDAT PEKER YAZDI

FARE BİLE AÇIKTA DURAN PEYNİRDEN ŞÜPHELENİP TUZAĞA DÜŞMEZKEN!...

 

Kıymetli Dostlarım,

Birkaç gün önce iran´daki IRIP TV2 Televizyonu yayınladığı bir çocuk programında, TÜRKLERİ aşağılayan sözlere yer verdiği için iran´da yaşayan AZERİ TÜRK´ü kardeşlerimiz sokaklara döküldüler.

Televizyon programındaki diyalogda otelin pis kokmasından şikayetçi olan AZERİ TÜRKÇESİ ile konuşan bir baba-oğula, resepsiyon görevlisinin kendilerinin ağzının koktuğu yönünde yanıt vermesi ve baba-oğulun dişlerini tuvalet fırçasıyla mı temizlediklerini ima etmesi, haklı olarak TÜRK kardeşlerimizin sokağa dökülmesine sebep oldu.

Beni en çok üzen ise bu programın oyuncularından bazılarının açıklama yaparak özür dileyip kendilerinin de AZERİ olduğunu söylemeleriydi. Bu özürü dileyen oyuncular benliklerini o kadar unutmuş ki insanlar sokağa dökülüp olaylar çıkmadan önce senaristler tarafından yazılan senaryonun mensubu oldukları TÜRK ırkını aşağıladığını anlayacak bilinçlerini dahi kaybetmişler (Yani rahat hayat için benliklerini unutmuşlar.).

Orada bulunan yiğit AZERİ TÜRKLERİ, haklı olarak sokaklara çıkıp tepkilerini göstermekteler. YÜCE ALLAH onlardan razı olsun. Mensubu olduğumuz ırkımızın şerefini korudular. Ancak onların da dengeleri iyi ayarlaması gerekmektedir. iran farisileri şeytanın büyük kardeşleri oldukları için onlarında eline herhangi bir koz vermemeleri gerekir (Şu an hem bizim ÜLKEMİZİN maddi gücü, hem de iran´ın durumu böyle bir ayaklanma için bence uygun değildir.). iran´ı zaten yalnız düşünemeyiz. Dünya´da ki diğer TÜRK yurtlarını hali hazırda işgal etmiş durumda olan çin ve rusya´nın desteğide var güçleriyle iran farsileri´nin arkasındadır (Çünkü sıranın bir gün onlara da geleceğini biliyorlar.).

irandaki TÜRK kardeşlerimiz yaptıkları protestolarla o iğrenç programı hazırlayanların istifa etmelerini sağlayarak çok ciddi oranda dünya kamuoyunda ses getirdiler. Bence bu şimdilik yeterli görülmelidir. Ancak gelecek günlerde gerçek haklarını arayabilmek adına (bağımsızlık dahil) şimdiden hazırlıklara başlamayı da ihmal etmemelilerdir,diye düşünüyorum.

iran Farisileri, tarihleri boyunca bizi güçsüzleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmışlardır (şiilik mezhebi inançlarına karşı bence asla samimi değiller.).Aslında sadece bölgede hakimiyeti ele geçirebilmek için şiilik kartını kullanarak şii inancına sahip olan tüm samimi inananları yönlendiriyorlar.

Tüm samimiyetliğimle söylemek isterimki iran farisileri en az israil kadar bizim düşmanlarımızdır. Rize konuşmamda da söylediğim gibi; ?´Onlar TÜRK ırkını tanımıyorlar! Tanıdıkları zaman ise her şey onlar için çok geç olacak!´´ (Hem topraklarının büyük bir kısmını kaybedecekler, hem de Ortadoğu´da ki güçlerini tamamen yitirecekler.)

Kıymetli Dostlarım, 9 Kasım´da yapmış olduğum ?´Liderler Tarlalarda Yetişmez!´´ başlıklı paylaşımım ve de 10 Kasım´da yapmış olduğum GAZİ MUSTAFA KEMAL´i dua ve saygıyla andığımıza dair paylaşımımdan dolayı gelen birçok yorumu maalesef ki yönetici arkadaşlarımız silmek zorunda kaldılar.

Koskoca insanların sanki ilkokul öğrencileriymiş gibi; ?´Ben ATATÜRK´ü sevmiyorum!´´ dedikten sonra kötü sözler söylemeleri, diğer taraftan da birçok kişinin, ATATÜRK´ü sevip diğer ecdadımızı reddetmeleri gerçekten akıl alır şeyler değildi (Bizi bu hale getirmek için siyonist ve emperyalist güçlerin tuzaklar kurduklarını gerçekten göremiyor musunuz?)!

Fare bile göz göre göre açıkta duran peynirden şüphelenip tuzağa yakalanmazken koskoca insanlar ilkokul öğrencileri gibi nasıl bu şekilde kutuplara ayrılabilirler? İyisiyle kötüsüyle onlar bizim tarihimizdir. Bizler için iyi şeyler yapmaya çalışmışlardır. Yaptıkları bazı şeylerden belki razı gelmedik, belki üzüldük, ancak ülkeyi ortadan yarıya bölercesine yapılan her şeyi reddetmek, ölen insanlar hakkında küfürlü konuşmak sizce bizi nereye götürür?

Durun size ben söyleyeyim: Siz ilkokul öğrencisi gibi bu şekilde davranmaya devam ederseniz, sizin varacağınız en yüksek mertebe amerika´nın, rusya´nın, çin´in, israil´in, avrupa´nın oluşturduğu öğretmenler odasının kapısına kadar giderek tek ayak üzerinde beklemek olacaktır. 
TÜRK - İSLAM DAVASI DİYE ADLANDIRDIĞIMIZ,GERİ KALAN HAYALLERİMİZ İSE SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERİN YÜZÜNDEN HER ZAMAN BAŞKA BİR BAHARA KALACAKTIR!

BİR UMUTTUR YAŞAMAK


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli