TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ İSLAMSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ DÜNÜ BUGÜNÜ

SEDAT PEKER YAZDI... TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ İSLAMSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ DÜNÜ BUGÜNÜ

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ İSLAMSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ DÜNÜ BUGÜNÜ

 

 

Kıymetli dostlarım
Yaşadığımız Ortadoğu coğrafyasında önümüze çıkan olayları anlayabilmemizin tek yolu, en az 50-100 yıl öncesine göz atmamız ve o dönemleri anlamamızla mümkün olacaktır.

Türk Milliyetçiliğini islamsızlaştırma çalıştırmaları ne yazık ki sadece bugünün değil, esas olarak 50-60 yıl öncesinin çalışmasıdır Cennet mekân Başbuğ Alpaslan Türkeş´e karşı parti içinde muhalefet başlatılmış, dini söylemlerden vazgeçip, Türk Milliyetçiliğini kutsal dinimizin dışında tutmak gerektiğini savunmuşlardır.

Bu hareketin önderliğini yapan kişi bugün sözde İYİ Parti´nin Genel Başkan Yardımcısı olan Ümit Özdağ´ın babası olan Muzaffer Özdağ´dan başkası değildir. Cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş kendisine karşı yapılan bu resti görmüş, bugün bile kullanmış olduğumuz ve de kıyamete kadar kullanacağımız ?Türklük bedenimizse, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset sanılır? sözünü tüm dünyaya deklere ederek parti içinde seçim kararı almıştır.

Yüce Allah, Başbuğ Alpaslan Türkeş´e yardım etmiş, tekrardan genel başkan seçilmesini sağlamıştır Türk Milliyetçiliğini İslam´dan soyutlama amacı taşıyan bu zihniyeti partinin dışına atmayı başarmıştır. Bu kişiler daha sonra tekrardan partileşmek hayaliyle çeşitli dernekler kurdular ancak faaliyetlerini hep gizli, hep el altından yürütmeye gayret ettiler

Hepinizin bildiği üzere bundan üç - dört yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi´nin tarzına hiç uygun olmayan söylemleri, parti içindeki bazı milletvekillerinden duymaya başlamıştık. ?Türk İslam davasının gerçek sahiplerinden biri olan bu partiden bu sözler nasıl çıkar? demiştik.

Filistin davasının mihenk taşı olan Mescidi Aksa için, ?Bizim Ortadoğu bataklığında ne işimiz var´ demekteydiler? Müslüman kardeşler hareketini, ?terör örgütü´ olarak niteleyip, Mısır´daki darbeye alkış tutuyorlardı.

Oysa ki tarih okuyucuları bilir ki, Ortadoğu´da ülkücü harekete en yakın ve en benzer hareket ?Müslüman kardeşler hareketi´ydi? Mısır, İngiliz işgaline uğrayınca İngilizleri oradan atmak için halkı örgütlemek adına temelleri Osmanlı´nın gizli istihbarat servisi yani vatan fedaileri olan Teşkilat-ı Mahsusa tarafından atıldığı bilinmekteydi.

Mescidi Aksa için Ortadoğu bataklığı Müslüman kardeşler için ?terörist´ sözlerini söyleyen milletvekillerinin tamamı partiyi ele geçiremeyeceklerini anlayınca yani Türk Milliyetçiliğini MHP çatısı altında islamsızlaştıramayacaklarını anlayınca partiden ayrılıp sözde İYİ Parti´yi kurdular.

Bu milletvekillerinin bazılarının ismi Meral Akşener, Lütfü Türkkan, Ümit Özdağ´dı? Bunlar da babaları olan Muzaffer Özdağ ve o dönem ki büyükleri gibi partiyi yine ele geçiremediler çünkü karşılarında cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş´in yetiştirdiği Bilge Lider Devlet Bahçeli vardı. (Bunu çocuklarımıza da çok iyi anlatmalıyız. Bugün başaramadıklarını bunların çocukları, bizlerin çocuklarına karşı mutlaka gene deneyeceklerdir.)

Türklüğün İslam´dan koparılması yani bedenimizden ruhumuzun ayrılmaya çalışılması bu dünya var olduğu sürece bitmeyecek bir projedir. Bu projenin sahipleri ise dünyadaki tüm egemen güçler yani ?emperyalistler´dir onların maalesef ki tapınak şövalyeleri olarak kullandıkları da bizde devşirmeye başarabildikleri yukarıdaki saydığım isimlerdir.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli