Dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek!

NACİ ERGEN FENA KIZDI

Dereyi görmeden paçaları sıvamak bu olsa gerek!

 

Hedefler konulur. Planlamalar yapılır.

Sistem bellidir aslında. Evet sezon başlamadan kuralar çekildi ve bende Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un bulunduğu grup için kolay bir grup demiştim.

Bazı çok bilmişler yazımın altına yorum yaparak ?nereyi kolay? diye serzenişte bulunmuşlardı.

Lig başladı neyin ne olduğunu gördük. Bugüne kadar takımın oyunundan veya futbolcular üzerinden yorum yapmak istemedim. Çünkü lig uzun bir maraton.

Dolayısıyla bu grupta neyin ne zaman ne olacağı belli olmayacak. Zaten oynanan maçlarda da bunu gördük. 


1993 yılından beridir spor´un içinde olan biri olarak bu sezon gördüklerimi daha önce hiç görmedim. Daha ligin 14. Haftasını oynuyoruz ama Büyükşehir Belediye Erzurumspor şampiyon olmuş. İnşallah olur.

Zaten bu grupta bu yapılanma ile bu imkanlarla sahaya çıkan takım şampiyon olamazsa daha da olamaz. Seyirci desen muhteşem.

Neyse geçelim bunları?

Üzerinde durmamız gereken konu´ya gelelim! Bakın daha ligin 14. haftası diyoruz ama birileri Şampiyonluk pankartları astı. Birileri öyle uçtuki bu futbolculara da yansıdı.

Ligin ikinci yarısının son haftaları olsa ?Bu şehrin ruhunda şampiyonluk var? pankartlarından bi tanede ben astıracam ama!

Gelin görünki daha ligin başında olmamıza rağmen dereyi görmeden paçaları sıvamışız.

Ey yöneticiler neyin kafasını yaşıyorsunuz siz.

Takım dört haftadır galip gelemiyor.

Futbolcuları öyle bir havaya soktunuzki, karşısına çıkan takımları hiçbir hiç kaale almaz oldular. İlçe takımları karşısında evimizde aldığımız beraberliğe seviniyoruz.

Bumu sizin futbol anlayışınız! Bumu sizin şampiyonluk beklentiniz?...

Maçtan sonra manşetlere bakıyorum, sanki büyük takımlardan yani üç büyüklerden puan almış gibiyiz.

Ey medya görevini yap.

Haaa bu arada pankart dedimde pankartlarda kaldırıldı?...

Bari astınız sezon sonuna kadar duraydı. 


Yönetim bol keseden icraatler yapıyor. 

Dünüşsenize kulübün ceo´su bile varmış. Sağolsun gazeteci arkadaşlar Cem Atmaca ile Ender Yüncü bu konuyu dile getirdilerde öğrendik.

Üçüncü ligde CEO´muz varmış. Valla biz bu kafayla gidersek Eski Erzurumspor´umuz gibi oluruz!...

Sezon öncesi bazı yazılarımda yönetimin hataları dile getirdim kötü oldum. 

Yasaları kuralları söyledim yine kötü oldum. Ey kulüp Başkanı Sayın Ali Demirhan, madem ceo tutacaktınız yöneticilere ne gerek var.

Gerçi çoğusu Saim Özakalın´a dirsek çevirip birileri ile görüşerek yönetime yazılmak için çok çırpındığını biliyoruz. Yönetimde görev dağılımı sonrası basın sözcülüğüne getirilen değerli dostum Zeki Arıcıoğlu, yaptığımız telefon görüşmesinde bundan sonra çok aktif ve kamuoyunu bilgilendirme adına ne gerekiyorsa yapacaklarını söylemişti.

Aradan aylar geçti sadece ve sadece üç bilemedin dört basın toplantısı yapıldı. Galiba bu yönetimin görev anlayışı bu olsa gerek. 

Sevgili yöneticiler sayın Başkan, bakın hala yanlış yolda gidiyorsunuz.

Son Dört haftada kaybedilen puanları çok ararız. Futbolcuları biraz daha disiplin altına almanız lazım. Halen daha bu formanın ağırlığını hissetmeyen oyuncular var. Futbolcularla masa arkadaşlığı değilde yönetici futbolcu diyaloğunu gösterin. Henüz daha erken tedbiri alınki takdiride rabbim versin?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli