Palandöken Belediyesi Adını finallere yazdırdı

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen kulüplerarası Altyapı Türkiye Grup müsabakalarında Palandöken Belediyesi Yıldız Erkekler kategorisinde alt yapı takımı Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu da yapılan grup müsabakalarında Erzincan ve Kars takı

Palandöken Belediyesi Adını finallere yazdırdı

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen kulüplerarası Altyapı Türkiye Grup müsabakalarında Palandöken Belediyesi Yıldız Erkekler kategorisinde alt yapı takımı Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu da yapılan grup müsabakalarında Erzincan ve Kars takımlarını 3-0 net bir skorla yererek adını Türkiye finallerine yazdırdı. Palandöken Belediyesini alt yapı projesi kapsamın da yetiştirilen yıldız erkek voleybol takımı 13 ve 14 Mayıs tarihlerin de Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu da yapıtlığı mücadelede rakipleri Erzincan ve Kars takımlarına set vermeden maçı net skorlarla kazanarak adını 8 ve 15 Haziran tarihlerinde İzmir de Türkiye genelinde 32 takımın oynayacağı grup finallerine yazdırdı. 8 gruptan oluşacak takımlardan ilk iki takım final oynamaya hak kazanırken grupların 3 ile 4´cü takımlar ise klasman da mücadele edecek.

BULUTLAR ,?BÖLGENİ EN İYİ ALT YAPISINA SAHİBİZ?

 

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü olarak sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da önem verdiklerini dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?Her zaman söylüyoruz, biz büyük bir aileyiz. Erzurum´da voleybolun tek temsilcisi olarak, Erzurum´u en iyi şekilde temsil etmek ve Erzurum´u sportif faaliyetlerde Türkiye´de daha iyi noktalara getirmek istiyoruz. İkinci ligde olan voleybol takımımıza yeni transferler yaparak hedefimizi yine 1. Lig olacak. Ayrıca alt yapı çalışmalarız artarak devam ediyor. Bu kapsamada İlimiz genelin de 12 Orta Okuldan seçmeli olarak 200 çocuğumuzu alt yapımıza dahil edeceğiz. Bu tür sportif faaliyetlerimizin yanı sıra kültür merkezimizde sürdürdüğümüz eğitimlerle de ailelerimizi bilinçlendiriyoruz. Palandöken Belediyesi Spor Kulübü, spor hayatına başladığı günden bugüne kadar önemli çalışmalar yaparak, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemektedir? dedi.

FEDAKÂR BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımını Altyapı Antrenörü Sedi Akarsu ve Mustafa Alkan,? Elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan bir Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız var. Bizlere sunulan imkânlarla en iyisini yapmanı gayreti içerisindeyiz. Gelecek nesillerimize başarılı sporcular yetiştirmek adına üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Sporcularımızda aldıkları eğitimlerle başarılı olmak için var güçleriyle çalışıyor´ ifadesini kullandılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli