Erdoğan: FETÖ´nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında konuşuyor. Erdoğan, İdlib´de Türk askerine yapılan saldırıyla sonrası atılacak adımları açıkladı.

Erdoğan: FETÖ´nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir

 

 

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan, İdlib´deki gelişmelere ilişkin "Bundan sonra saldırı olursa Soçi´ye bağlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağız. Rejimi belirlediğimiz sınıra kadar kovalayacağız" dedi. Erdoğan, İdlib´de yeni çatışmalara zemin hazırlamamak adına ´muhalif´ olarak adlandırdığı kesimleri de uyardıklarını söyledi. ´FETÖ´nün siyasi ayağı´ tartışmalarına da değinen Erdoğan "FETÖ´nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve CHP´dir" dedi

Bu şahıs son günlerde FETÖ´nün siyasi ayağı diye esip gürlemeye başladı. Bugün burada FETÖ´nün siyasi ayağını ben size adeta ekran diyebileceğim duvarda açıklıyorum.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU´NA ´´FETÖ´NÜN SİYASİ AYAĞI´´ YANITI

Kılıçdarooğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. FETÖ´nün en önemli siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu´nun kendisi ve ekibidir. FETÖ´yü suç örgütü olarak ilan eden ve o MGK kararının altında imzası olan benim.

CHP milletvekilleri dershaneler kapatılırsa eğitimde sıkıntılar büyür diyecek kadar zıvanadan çıkmıştır. Biz FETÖ´nün üzerine gittikçe Kılıçdaroğlu bu grupların özgürlük alanını genişletmek istiyoruz diyerek siyaseten nerede durduğunu gösteriyordu.Baykal´ın yerine Kılıçdaroğlu´nun gelmesi ile CHP bu işin tam göbeğine yerleşmiştir. Seni oraya getiren FETÖ. Baykal´a kaset kumpasının savcısı FETÖ´den ihraç edildi. FETÖ´nün MİT Müsteşarımıza yönelik sinsi kumpasında CHP´nin ortaya koyduğu tavır FETÖ´nün siyasi ayağının bir başka örneğidir. Bu zat ve ekibi omurgasızdır FETÖ´ye diyet borçludur.

Gezi olayları FETÖ ile CHP´nin birlikteliğini ortaya koyuyor. Bu işin asıl dönüm noktası 17-25 Aralık emniyet yargı darbe girişimi sürecidir. Bundan ala siyasi ayak olur mu? Bölücü, mezhepçi terör örgütleriyle ve uzantılarıyla kol kola yürüyen CHP, 17-25 Aralık´tan sonra bu kadroya FETÖ´yü de dahil etmiştir.´´

"DEVLETİ FETÖ´DEN TEMİZLEMEK İSTERKEN KARŞIMIZDA HEP KILIÇDAROĞLU´NU BULDUK"

Devleti FETÖ´den temizleme çalışmalarımızın hepsinde karşımızda hep CHP ve Kılıçdaroğlu´nu bulduk. CHP´nin cumhurbaşkanı adayının yapılan oeperasyonları cemaati sindirme girişimi olarak nitelemesi de aradaki ilişkinin bir ikrarıdır. 15 Temmuz´u kontrollü darbe olarak niteleyen Kılıçdaroğlu´na bu aklı ve tabiri veren kim? O da Feto. Kılıçdaroğlu sözde Adalet Yürüyüşü´nü aslında FETÖ´cüler için yapmıştır.

KILIÇDAROĞLU´NA SORULAR

Bunların hayatı yalan. Madem bu işler soru sorarak oluyor ben de birkaç soru sorayım. FETÖ´nün siyasi ayağı, FETÖ´cülerin devirmeye çalıştığı siyasetçi midir yoksa yükseltmeye çalıştığı siyasetçi midir? 

FETÖ´nün darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir yoksa yol verdiği siyasetçi midir? 6 tane danışmöanm FETÖ´cü çıktı. Urla belediye başkanı FETÖ´cü çıktı, içeride. Nereye bakarsan bak FETÖ´nün siyasi ayağı Bay Kemal´in yatak odasına girmiş haberi yok.

FETÖ´nün siyasi ayağı gerçek yüzü ortaya çıkmadan önce oy verdiği parti midir, FETÖ tehlikesi ayyuka çıktıktan sonra desteklediği parti midir?

FETÖ´nün siyasi ayağı montaj ses kayıtlarındaki yalanları siyasete taşıyan değil midir?

FETÖ´nün siyasi ayağı FETÖ ile mücadeleye tam destek vermek yerine süreci sulandıran değil midir?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false