TÜM DÜNYADA YÜKSELEN TANSİYON BİZE NE ANLATIYOR?

SEDAT PEKER YAZDI....

TÜM DÜNYADA YÜKSELEN TANSİYON BİZE NE ANLATIYOR?

 

 

Kıymetli dostlarım,

Sizlerin de dikkatini çektiği üzere son günlerde hem ülkemiz hem ortadoğu hem de tüm dünyadaki hareketlilik ve tansiyon artarak devam etmekte.

Bazı siyasi parti liderlerinin kendilerince iyi niyetle başlattıklarını söyledikleri sözde adalet yürüyüşleri inşallah Yüce Milletimizin sağduyusu ile sorun çıkmadan tamamlanacaktır. Bazı sıcak kanlı arkadaşlarımızın sosyal medyada yazdıkları sert tepki gösterilmesi yönündeki sözlerini okuyunca gerçekten üzülüyorum.

Vatanseverlik gerektiğinde ülke için şehit olmayı gerektirir. Ancak vatanseverliğin en zor boyutu içindeki siniri, nefreti, kini eriterek sabredebilmeyi başarmaktır. Daha önce birçok kez söylediğim gibi gerekirse ellerimiz kırılana kadar duvarları yumruklayacağız. Ancak bizi düşürmek istedikleri oyunun bir parçası olmayacağız.

TÜRK-İSLAM davasına inanan dava adamları YÜCE ALLAH´ın yazdığının haricinde hiçbir gücün yazdığı senaryonun parçası olmayacaklardır. Sabretmeliyiz.. Ne kadar zor olursa olsun sabretmeliyiz. Ülkemizde iç savaş varmış görüntüsünü tüm dünyaya servis etmelerine asla olanak vermemeliyiz.

Kıymetli dostlarım, ülkemizi bölmek amacıyla bildiri yayınlayan sözde akademisyenlerle ilgili yaptığım açıklamadan dolayı sayın Cumhuriyet savcılarımız hakkımda 11,5 yıla kadar hapis istenen dava açtılar.

Daha önce isviçre meclisinin önünde Sayın Cumhurbaşkanımızın kafasına silah dayanmış ?öldür onu? diye yazan pankartı asan kişiler hakkında ise İsviçre hükümeti hiç bir dava açmadı.

Bir gün önce alman meclisinin önünde Sayın Cumhurbaşkanımızın resmi olan bir pankart asıldı. Pankartın üzerinde ?Tayyip Erdoğan´ı öldürürsen bu araba senin? yazıyordu. Şu ana kadar bu pankartı asanlarla ilgili de dava açılmadı.

Çok merak ediyorum, ülkemizin vatandaşlarından biri alman başbakanı için aynı benzerlikte bir pankart assa bizim basın, savcılarımız acaba ne yaparlar. Siz zahmet etmeyin, ben size hemen söyleyeyim; yabancı bir devletin başkanına saygısızlık yapıldı diye hakkında en az 11,5 sene hapis cezası istenen dava açarlar. (örnekleri mevcut)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ´NDE mesleğinin önüne Cumhuriyet yazısı eklenen tek meslek kuruluşu savcılık makamıdır. Sayın savcılarımızın bunu devamlı olarak hatırlamaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halen daha bazılarının gözündeki ülkemizle ilgili müstemleke devlet görüntüsünün ancak bu şekilde yıkılabileceğini inanıyorum.

Ayrıca misilleme olsun diye alman devlet başkanı merkel ile ilgili çok şeyler söylemek istesem de yaşı küçük kardeşlerim tarafından da bu yazıların okunduğunu bildiğim için edebim gereği susuyorum.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
REİS SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli